Diplomaat rum infused

Ga mee op avontuur om de verleidelijke smaak van Diplomaat rum infused te ontdekken, een karakteristieke creatie van Baron Brouwerij met Diplomático Rum. Diplomaat rum infused is een avontuurlijk brouwsel van Baron Brouwerij met een complexe blend die zorgt voor een karakteristieke neus met tonen van rum-rozijnen, cacao, gedroogde gember, kaneel en kruidnagel. Baron Brouwerij is trots op de Diplomaat rum infused als smaakvol resultaat met een verrassende complexiteit met diepe, levendige en verleidelijke aroma’s en smaken.

Amay amber

Beleef de majestueuze wereld van Amay amber, een vorstelijk brouwsel van Baron Brouwerij. Amay amber is een smakelijk eerbetoon aan het prachtige Kasteel van Jehay, gelegen in het pittoreske Amay in België. Het amberbier is een ode aan de oud-eigenaren van het kasteel, de adellijke familie Van den (der) Steen. Amay amber is doordrenkt met de rijke geschiedenis en de tijdloze elegantie die het kasteel en zijn edele oud-eigenaren belichamen.

Maltezer

De Maltezer is de verbinder tussen toen en nu. Het eerste speciaalbier van Maastricht, dat in 1954 voor het eerst de tongen streelde in de historische Ridder Brouwerij. Maar aan de andere kant jong van geest, en vol toekomst. Een volmout Dortmunder bier waar zoet en bitter hand in hand gaan. Een icoon, genoemd naar ridder Sint Martinus, patroonheilige van de armen. En daarmee de basis van het gedachtengoed van Stadsbrouwerij Maastricht: verbinden. Een helpende hand, een steun in de rug, een arm om de schouder. Toen. Nu. Altijd. Wie goed doet, goed ontmoet.