Bieren

Of je nu houdt van een IPA, Tripel, Blond of Pale Ale, alle biersoorten zijn vertegenwoordigd. Zowel in traditionele vorm als op “eigenwijze” nieuwetijdse vorm, met chocolade, fruit of zelfs biercocktails. Voor ieder wat wils!
Hieronder tref je de bieren aan die op het festival verkrijgbaar zijn. klik op het hartje en het bier wordt toegevoegd aan je verlanglijstje. Klik rechtsboven op het glas met het hartje en je vindt daar je verlanglijst. Tik het biertje aan en je ziet van welke brouwer deze is en op welke stand deze staat. Veel plezier met proeven!

ZHB Noordwal

Blond, 6.2%

Half Blond

Blond, 5.5%

Een blond bier met een stevige bite en een zacht bloemige hopsmaak. Niet je standaard Belgisch blond bier, want hij is op smaak gebracht met korianderzaad en citroenschil. Dat geeft hem een frisse twist.

Victorie, Brouwerij, stand 14

Innovator

Blond, 6%

Een traditioneel blond bier maar dan net iets anders. Door het gebruik van hoppen uit zowel Europa als Amerika krijgt dit bier een mooi pittig aroma van citrus en mandarijn die voor iedereen toegankelijk is.

Veem, Brouwerij het, stand 12

Hachi

Blond, 6.1%

Blond met Pruimen en Mandarijnen Sake, rijstpellen en Limoengras.

The Sisters Brewery, stand 29

Bumblebee

Blond, 6.5%

Meibock met Kamille en Verveine

The Sisters Brewery, stand 29

Mitsubaschi

Blond, 6.3%

Een heerlijke Blond bier. Ongefilterd, dus vol van smaak. Gemaakt met Yuzu Sake, rijstpellen en citroenschil.

The Sisters Brewery, stand 29

The Awesome Deep Wheat Plunging Ale Explorer

Blond, 4.8%

This bright wheat beer is bursting with citrus and tropical fruit. Deeply dry-hopped with Citra for extra summer vibes and sprinkled with American oak flakes and rum.

Strieper Craft Beer Company, stand 27

Heerlijkheid

Blond, 5.4%

Een friszoet, bloemmige blonde met een vleugje citrus.

Stollenberg, Brouwerij, stand 8

Blond Ale

Blond, 6%

Een heerlijke combinatie van Blond en IPA. Dit zomerbier met frisse citrusfruit- en hop tonen heeft een krachtige en vloeiende afdronk. Waar het zoete van Blond wordt gecombineerd met het fruitige van de IPA. Het bier heeft een Fruitige, soepele en vooral subtiele smaak.

Solo Beer Brewery, stand 23

Solo Pilsener

Blond, 5%

Een Pilsener met een mooie balans van volle mout en frisse hop. Het karakter is fris, crispy en dorstlessend. Deze Pilsener is moutig zoet en bitter van smaak. Soepel en subtiel met een laag alcoholpercentage en een grote hoeveelheid koolzuur.

Solo Beer Brewery, stand 23

Styx

Blond, 7.2%

Styx is een Dutch Ale. Koperblond, hoppig, doordrinkbaar, iets droog, in balans. De subtiele dosis honing geeft het extra body.

Raven Bone Hill Brouwers, stand 22

Crowdsurfer

Blond, 5.5%

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen!

Raven Bone Hill Brouwers, stand 22