Blondje

Blondje is een verfrissend blond bier met een robuuste karakter en een zachte, bloemige hopsmaak. Dit bier onderscheidt zich van andere blondjes door de toevoeging van korianderzaad en sinaasappelschil, wat het een verrassende en levendige twist geeft. Laat je verleiden door de verfrissende smaken van Blondje, een bier dat elke slok een nieuwe dimensie biedt.

Maashorst Blond

Zacht blond bier

Norbertijn Blond

Een mooi, niet zoet, goudgelig bier met hoge gisting met een verfrissende licht prikkelende en kruidige smaak.Smaak: Licht, verfrissend en kruidig.

Primal Spelt

Een fruitig Blond Speltbier gemaakt met zuivere Oberkulmer Rotkorn een oerspelt met een volle krachtige smaak.

Sorghum

Een zwaar blond bier gebrouwen met uitsluitend Nederlandse en lokale ingrediënten, behalve de traditionele Belgische gist die zorgt voor de typische kruidigheid en fruitigheid die horen bij deze stijl bier.

Raven Bone Hill Blond

Ons nieuwe bier! Raven Bone Hill Blond. En natuurlijk … een Blondje van Raven Bone Hill zoals je hem niet van Raven Bone Hill gewend bent … gewoon blond zoals bedoeld in standaard blond. Zijn wij plotseling standaard bieren gaan brouwen … NNNJEEE … maar deze keer wilden wij weer even terug naar de basis. Waar het begon …

Geluksbier

Speciaal gebrouwen voor het Ministerie van Geluk, het nieuwste 100% plantaardige restaurant in Zoetermeer. Samen met De Bebaarde Brouwer hebben we dit fruitige roze wolkjes bier gebrouwen met gerst, haver, rogge en boekweit. Daarnaast nog citrus zest en drakenfruit toegevoegd. GLUTENVRIJ

ROEM Blond

ROEM Blond is een soepel en smaakvol blond bier, van hoge gisting, met een romige smaak en een licht bittere finish. Een bier met karakter op 6,0% alcohol, waardoor het makkelijk vrienden zal maken met de beginnende en gevorderde bierdrinker.

Blond der Verlanghe

Verrukkelijk blond bier met een bite door de Amerikaanse hopsoorten. Laat de romige schuimkraag je lippen strelen en geniet zonder schaamte van elke slok die je slokdarm penetreert. Perfect moment om even te genieten van het leven!

De Royale Martinus

De Royale Martinus verbindt rechtschapenheid met betrekkelijkheid. De Heilige Martinus is namelijk ook de beschermheilige van de soldaten. Rechtschapen, serieus, standvastig. Zijn naamdag is op 11 november. Sint Maarten. Maar ook de start van het carnavalsseizoen. Feest van de betrekkelijkheid, van iedereen gelijk, van even de zorgen opzij. Die combinatie proef je in dit hoppig blond bier (5,4 %) waar het gebruik van korianderzaad en Amerikaanse hoppen een verfrissend karakter geven aan een milde bitterheid. Martinus is ook een beetje de beschermheilige van de brouwerij. De torenspits van de Martinuskerk in Wyck kijkt neer op de Stadsbrouwerij Maastricht. Het verbond tussen hemel en aarde.

Blonde Henky

Een mooi geel Belgisch Blond bier, vol van smaak. Zeer fris met een mooi sterk hop profiel.

Blond Genot

Een mooi lichtblond bier, welke gebrouwen is met vlierbloesem. Vlierbloesem zelf heeft een lichtzoet aroma dat doet denken aan honing. De smaak is bloemig en fris. Perfect dus om een mooi fris blond bier mee te brouwen.