Bieren

Of je nu houdt van een IPA, Tripel, Blond of Pale Ale, alle biersoorten zijn vertegenwoordigd. Zowel in traditionele vorm als op “eigenwijze” nieuwetijdse vorm, met chocolade, fruit of zelfs biercocktails. Voor ieder wat wils!
Hieronder tref je de bieren aan die op het festival verkrijgbaar zijn. klik op het hartje en het bier wordt toegevoegd aan je verlanglijstje. Klik rechtsboven op het glas met het hartje en je vindt daar je verlanglijst. Tik het biertje aan en je ziet van welke brouwer deze is en op welke stand deze staat. Veel plezier met proeven!

Black Dragon

IPA, 7.5%

Festival special op de wisseltap met nog meer verassingen…

D'n Draok, Brouwerij, stand 6

ZHB House of Lords

IPA, 7.5%

Volmondige, fruitige IPA die teruggaat naar de oorspronkelijke engelse IPA

Arn, Bierbrouwerij De, stand 1

Juicy You

IPA, 7%

Waan je op een tropisch eiland. Een IPA met een dryhop van Chinook, Simcoe, Citra en Mosaic die dit bier een ware citrusbom maakt.

Victorie, Brouwerij, stand 14

Hopcreator

IPA, 6.7%

Een ouderwetse IPA. Heerlijk moutig en vol met Aroma van citrus, licht kruidig en een vrij droge en harsige afdronk. De hoppige nasmaak blijft lang hangen. Kortom een IPA voor de echte IPA-drinker.

Veem, Brouwerij het, stand 12

Wet ’n Juicy

IPA, 7%%

v

Veem, Brouwerij het, stand 12

Queen Bee

IPA, 7.7%

De Queen Bee is een heerlijke dry-hopped IPA met een zachte citrus hoppige smaak van de Cascade hop.

The Sisters Brewery, stand 29

Meliponini

IPA, 6.2%

Meliponini is een NEIPA met een heerlijke tropische geur door het gebruik van Warrior, Apollo en Citra hop. Licht troebel, sappig bier gevuld met smaken en aroma's van mango, perzik, passievrucht en een melange van citrussappen.

The Sisters Brewery, stand 29

Waggle Dance

IPA, 4.4%

Hoppig, kruidig en vol van smaak met mooi zacht hoppig schuim. Gemaakt met Nugget, Citra en Mozaïek.

The Sisters Brewery, stand 29

The Amazing Single Hop IPA Cashmere Worship Gear

IPA, 6.2%

Citrus flavour-packed and bursting with the fresh and zesty taste of lemon, lime and melon. The single-hop IPA series is our quest in brewing the purest and greatest IPA ever.

Strieper Craft Beer Company, stand 27

Tram

IPA, 6.2%

Een klassieke IPA met voldoende bitterheid om een echte IPA te zijn maar zacht genoeg om dankzij de heerlijke hopgeuren heerlijk toegankelijk te zijn.

Stollenberg, Brouwerij, stand 8

Jolly Roger

IPA, 6.66%

Jolly Roger is doordrinkbaar als een IPA, maar dan donker met subtiele hints van chocolade en koffie. Een goede binnenkomer voor mensen die denken dat ze niet van donker bier houden. Een vleugje Chilli Vanilli onderscheidt dit bier van saaiere tegenhangers.

Raven Bone Hill Brouwers, stand 22

Smuling IPA

IPA, 6.5%

Bold and copper colored this brew is aggressively hopped with Pacific North West C-hops. It's jam-packed with piney and woodsy flavors.

Poesiat & Kater, Brouwerij, stand 11