Some Like It Hopped

Een Belgische IPA met zowel fruitige aroma’s als licht kruidige tonen

Happy Little Accident

De overvloedig gebruikte hoppen in de dubbele dryhop zorgen voor de rijk aanwezige tropisch fruitige geur. Het mondgevoel is dankzij de met mate toegevoegde lactose romig, de smaak zoetig en vol fruit. In de nasmaak neemt een stevige bitterheid het over.
Een klein foutje tijdens het brouwen pakte goed uit en de naam van het bier was geboren. Met dank aan cultheld Bob Ross. En het foutje is onderdeel van het recept gebleven.

TIKI TIKI

Tiki Tiki, een tropisch paradijs in iedere slok! Sluit je ogen en stap binnen in een oase van exotische smaken. Vertrek naar een zonnig en zorgeloos eiland waar het ieder uur Happy Hour is. Reis naar het zonovergoten strand met wuivende palmbomen en laat met zachte golven de sappige ananas en romige kokos aroma’s binnenstromen. Gebrouwen door Hooglander Bier & Muscle Brewing om te ontspannen en te genieten. Zet je zonnebril op, leun achterover en geniet van een onvergetelijk avontuur in de tropen.

Hooglander #BackInBlack

In een wereld gehuld in duisternis, waar schaduwen dansen op de muren van de geest, betovert #BackInBlack de zintuigen. Reis naar de diepste uithoeken van je ziel en verleg de grenzen van smaak. De rijke aroma’s van gebrande mout en de verleidelijke Sabro Cryo & El Dorado hoppen zorgen voor een fascinerend schouwspel. Dompel jezelf onder en ontdek de essentie van vrijheid in iedere slok. Stap uit de schaduw, omarm het licht en bevrijdt de geest!

CrowdSurfer

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen

Jolly Roger

Potverdikkie wat is deze Black IPA lekker zeg! Een donker bier met een smaak van koffie en chocola, een stevige dosis hop, en een goedgemikte dosis chilli vanilli!! Met een bescheiden 6,6% neem je er gerust nog eentje.

Fles-over

Fles-over is een rond en karaktervol Indian Pale Ale met een bescheiden alcoholpercentage van 4.5%. Gebrouwen met een overvloed aan hop om een fruitige dimensie te omarmen. Deze IPA biedt een harmonieuze balans tussen fruitige smaken en een prettige bitterheid. Verken de wereld van smaken met Fles-over, een IPA die elke slok een avontuur maakt.

Dr Hop IPA

Fris-bittere IPA gebrouwen met Columbus, Amarillo en Cascade Hop

Hop & Hibiscus

Deze Double IPA combineert bloemige hibiscus tonen met citrusachtige hoppen. Door het gebruik van haver en rogge krijgt de Hop & Hibiscus een vol en zacht mondgevoel.

Dag & Dauw

Verfrissende IPA met bergamot. Citrus, bloemig en licht grassig.

Kveik Pale Ale

Licht, bitter en hoppig! Experimentele HBC 431 hop geeft een aroma van wilde perzik en de Noorse Kveik gist geeft een fris citroentje.