Bieren

Of je nu houdt van een IPA, Tripel, Blond of Pale Ale, alle biersoorten zijn vertegenwoordigd. Zowel in traditionele vorm als op “eigenwijze” nieuwetijdse vorm, met chocolade, fruit of zelfs biercocktails. Voor ieder wat wils!
Hieronder tref je de bieren aan die op het festival verkrijgbaar zijn. klik op het hartje en het bier wordt toegevoegd aan je verlanglijstje. Klik rechtsboven op het glas met het hartje en je vindt daar je verlanglijst. Tik het biertje aan en je ziet van welke brouwer deze is en op welke stand deze staat. Veel plezier met proeven!

Gember Alert

Overig, Tripel, 9%

De basis is een tripel maar daar is flink wat verse gember bij gebruikt. Een buitencategorie biertje dus. Je moet wel van Gember houden... Slechts 1 fustje op de wisseltap en op is op.

D'n Draok, Brouwerij, stand 6

Bye bye slockdown

Overig, 8%

One Hit Wonder

Overig, 7%

Een licht kruidig bier met een subtiel zuurtje en een pepertje in de afdronk. De zachte smaak in combinatie met het alcoholpercentage maakt deze saison een gevaarlijk lekkere doordrinker.

Victorie, Brouwerij, stand 14

Texels Vuurbaak

Overig, 5.5%

Irish Red Ale. Vol rood, lekker moutig, een fruitige zacht bittere afdronk en met tonen van amandel en karamel.

Texelse Bierbrouwerij, stand 28

Droeftoeter

Overig, 4.5%

De Droeftoeter is een heerlijke frisse Session. Je proeft de ruime volle smaak van ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, maar met een alcoholpercentage. Wel de smaak, niet de kater. Ideaal voor de lange gezellige avonden.

Nicolaas, Brouwerij, stand 10

Môtje

Overig, 6.4%

Saison - Maak je niet druk, deze verfrissende saison is heerlijk in de zon. Droog, lichtkruidig en super dorstlessend.

KraftBier, stand 18

Holevoort Rosa

Overig, 5.4%

Een sprankelend intens bier met een verrassend frisse smaak met een licht zuurtje en fleurig aroma van rozen. Het bier wordt met rozen gebrouwen, geen fruit, maar heeft wel de natuurlijke mooie rode kleur van de roos.

Holevoort, Brouwerij, stand 9

Imperial Tonka muscovado Brown Ale Rum BA

Overig, 12%

Een van onze 5 jarig jubileum barrel aged bieren. Een Imperial brown ale gebrouwen met muscovado suiker en tonka bonen. En daarna hebben we die nog een jaar laten rijpen op een rum vat.

Gebroeders Roodbaard Brouwerij, stand 16

Knock-Out

Overig, 7%

Na de zuinige oorlogsjaren (1940-1945) bracht Bourgogne Kruis in Oudenbosch het "Knock-Out" Bier op de markt. Met een knipoog naar dit verleden heeft Bourgogne Kruis in Oosterhout deze speciale editie gebrouwen ter ere van haar 10-jarig betaan.

Bourgogne Kruis, Brouwerij, stand 32

Gruit

Overig, 5%

Een historisch biertje met volop kruiden. Bier gemaakt zonder toevoeging van hop maar puur kruiden. Fris van smaak

Argentum, Stadsbrouwerij, stand 24