Baros Barrel Serie 3 | Zinnestreel – Wild Turkey Bourbon

Onze Zinnestreel heeft 9 maanden in een Wild Turkey vat gerijpt. Precies genoeg om de Zinnestreel te versterken. Dat heeft geresulteerd in stevig en stoer bier, met ook een zachte kant en een heel fraaie “barrel-bite”.

Baros Barrel Serie 2 | Zinnestreel – Scotch Whisky

Onze Zinnestreel heeft 9 maanden in een Scotch Whisky vat gerust en genoten waardoor beide smaken optimaal versmolten zijn. Wij houden ervan dat de barrel het bier ondersteund en niet overneemt. Dat is precies wat je proeft. Het resultaat is een bier vol van smaak, krachtig en met meerdere lagen.

Zinnestreel

Zinnestreel streelt je zintuigen met een explosie van smaak: zacht, drop, zoethout, warmend en een licht bittere afdronk.
Onze Zinnestreel is gedurende 2 jaar langzaam gerijpt. Zorgvuldig in een kelder opgeslagen onder een constante temperatuur en in volledige duisternis. Deze rijping geeft het bier een extra dimensie mee.

Ladderszat

Ladderszat is een gedurfd donker bier met een robuuste en volle smaak. Dit krachtige brouwsel wordt gekenmerkt door diepe, zoete tonen en een complexiteit die de zintuigen streelt. Met een harmonieuze mix van donkere moutsoorten, waaronder vijf verschillende variëteiten, levert Ladderszat een rijk palet aan smaken. De toevoeging van bruine kandijsuiker versterkt de zoetheid en geeft het bier een zachte textuur, terwijl subtiele hints van koriander een vleugje kruidigheid toevoegen aan de houtachtige smaken

Heavy Henky

Een stevige donkerkleurige Quadrupel en toch zacht van smaak. Tonen van drop en chocolade.

Cyber Jazz

Een zwarte quadrupel van donkere moutsoorten en kruiden met infusie van in (Friese) wodka gedrenkte vanillestokjes.