The sky is grey

Vanille pastry stout

A whackedup nutjob

Peanutbutter banana pastry stout

Blood of Ida

Fruitige Russian Imperial Stout met een hele berg echte Frambozen, dus geen chemische rommel. Verassend doordrinkbaar met een prettige kick van de frambozen. Hebben we al genoemd dat er veel frambozen in zitten?

Limited edition

Limited edition gebrouwen koffie stout whiskey infused

Kers & Taart

Kers & Taart is de eerste in de reeks van 4 speciale BA bieren speciaal voor het 20 jarig bestaan van Brouwerij de Molen. Kers & Taart is een Barrel-aged Pastry Stout met zure kersensap. Het bier biedt aroma’s van marsepein, amarene kersen, cacao, vanille, caramel, en een subtiele whiskey-afdronk.

Black & Tan

Een gedurfde blend van stout en barleywine, verrijkt met kastanjes. Diepgaande aardsheid ontmoet gebrande tonen, terwijl de kastanjes een subtiele zoetheid en nootachtig karakter toevoegen.

Extra Stout

Zwart als de nacht met de smaak van geroosterd graan en laurier. Met drie verschillende graansoorten voor net dat beetje Extra.

Vat #3 der Verlanghe

Een Barrel Aged Milk Stout van 10%, 350 dagen gerijpt op Portugese Brandy vaten

Duister der Verlanghe

Verhuld in de duisternis, liggen de meest spannende avonturen op de loer. Dit heerlijk donker romige goedje met cacao tonen glijdt er in als zoete koek. Durf jij deze Stout aan?

Donker Verlangen

Een mooi zwart complex bier. De donkere mouten geven een heerlijke diepe koffiesmaak en -geur.

Around the fireplace

Mild bittere stout met tonen van koffie, chocolade en uiteraard de rokerige Schotse whisky. The best drinks of British soil combined!

#LaDolceVita

Een ode aan het goede leven. Decadent, machtig en uitzonderlijk intens, gebrouwen voor puur genot. De overdaad aan verse koffie, rijke vanille en weelderige cacao aroma’s laten de smaakpapillen baden in luxe. Plakkerig, romig en laagje voor laagje opgebouwd, een vloeibaar dessert om je vingers bij af te likken. Geniet, ontspan en proost op het zoete leven.