Vlerk

Vlerk is een goudeerlijke tripel. Een lichtzoete aanzet gaat over in een krachtige, kruidige en volle smaak die je mond prikkelt. Toegankelijk en doordrinkbaar.

Spelt tripel

Bovengistend blond bier, moutig en met delicate hop-aroma’s

Straalpijp

Straalpijp Tripel is een krachtig bier van hoge gisting dat een weelderige moutige body combineert met een frisse en fruitige afdronk. Met een robuust alcoholpercentage van 9%, biedt deze Tripel een unieke samensmelting van smaken die je smaakpapillen doen dansen. Laat je verleiden door de kracht en finesse van Straalpijp, een bier dat elke slok een nieuwe sensatie brengt

Intrige armagnac infused

Open de deur naar een wereld vol mysterie en elegantie met Intrige armagnac infused, een rijke creatie van Baron Brouwerij met Clés des Ducs. Het ontkurken van de fles onthult niet alleen de rijke aroma’s van de Intrige armagnac infused, maar vormt een sleutel naar verhalen over rijkdom, intriges en geheimen. Elke slok geeft een stukje prijs van de overlevering van Baron Brouwerij. De afdronk is vol en aromatisch met een harmonieuze combinatie van fruit en specerijen, tonen van vanille en houttinten.

Clinkaert gouden tripel

Geniet van de klank en smaak van Clinkaert gouden tripel, een hommage van Baron Brouwerij aan Nederlands oudste gouden munt met zijn unieke, hoogwaardige goudgehalte. De Clinkaert stamt uit de 14e en 15e eeuw en de kwaliteit van deze gouden munt was te herkennen aan de onmiskenbare klank. De gouden munt van eeuwen geleden is een historisch symbool van elitaire pracht en praal. Clinkaert gouden tripel is een adellijke creatie van Baron Brouwerij. Met een Clinkaert gouden tripel in je glas proef je de geschiedenis, de passie en het vakmanschap die samenkomen in dit brouwsel met rijke en verfijnde smaken, klasse en een moderne twist.

Abt-Generaal Quadrupel

Speciaalbier van hoge gisting met depot op de fles. Bier met zorgvuldige samenstelling van speciale mouten donker van kleur. Smaak: rijk en breed smaakpallet.

Abt Tripel

Een uitermate uitnodigend goudgeel zwaar blond bier van hoge gisting. Een krachtige tripel met lichte kruidentonen. Bier dat hergist op fles. Smaak: Zachtzoet met een pittig bittertje

Gember & Citroengras

Een kruidige tripel met gember en citroengras. Bedacht door de winnaar van onze Curiosity Contest 2023.

Styx

Dit koperblonde bier is helder, hoppig en doordrinkbaar. Een subtiele dosis honing geeft het body en een extra rijke smaak. Iets droog, mooi in balans. Wanneer beschikbaar gebruiken we voor dit bier honing uit lokale bijennesten (van imker Dick), en hop uit Maassluise volkstuinen.

ROEM Tripel

ROEM Tripel is een bier van hoge gisting, met een verfijnde mout-body, waarin drie soorten granen zijn gebruikt (gerst, tarwe en haver) in de gemoute en ongemoute vorm. Dit resulteert in een complexe body, met een romige schuimkraag. Het gebruik van een speciale tripel gist zorgt voor fijne, fruitige aroma’s die tot volle uiting komen door het hoge koolzuurgehalte, in combinatie met het kruidige karakter van korianderzaad en zoete sinaasappelschil.

Trio der Verlanghe

Heerlijk fris en ondeugend tegelijk brengt deze kruidige Trio je van twee kanten aan het twijfelen met wie jij naar huis gaat vanavond…

De Eigenzinnige Elisabeth

Deze tripel is vernoemd naar Elisabeth Strouven, een bijzondere Maastrichtse vrouw uit de 17e eeuw die bekend stond om haar vrijgevigheid en betrokkenheid bij de stad. Ze stond klaar voor iedereen die hulp nodig had. Eigenzinnig en ondernemend, een krachtige vrouw die haar eigen weg volgde. Deze tripel staat daar symbool voor. De Eigenzinnige Elisabeth dankt haar unieke smaak aan het gebruik van gerst, tarwe, haver én rogge. Daarnaast omarmen de hoppen en gekozen gistsoort haar kruidige en smaakvolle karakter.