First Summer Gin Infused

Dit is onze First Summer waaraan we bij het bottelen Gin hebben toegevoegd. In de Gin zitten koriander en sinaasappel; bij het bier passende kruiden. Een zachter en kruidiger bier is het resultaat.

First Summer

First Summer is ons eerste bier en werd finalist van Brabants Lekkerste Bier in 2019. De 3 moutsoorten (gerst, haver en tarwe) zorgen samen met lichte citrus tonen, de koriander en de bittere Curaçao voor een aangenaam en licht kruidig bier. Een klein bittertje in de nasmaak maakt het bier af. First Summer is een verfrissend en doordrinkbaar bier, geschikt voor elk seizoen.

Witheren Wit

Een heerlijk witbier van tarwemout en gerstemout van hoge gisting en mooie hoppen waardoor een zacht bittertje ontstaat.Smaak: fris met een mooie bitter.

Legend of the White Snake

Een friszuur witbier met een vleug citrus door het toevoegen van mandarijnpuree, sinaasappelschil en het gebruik van Mandarina Bavaria hoppen

Mergel Wit

Op de plek waar Maastrichts witbier ooit het levenslicht zag, in het hart van Maastricht, ligt Stadsbrouwerij Maastricht. Op deze plek hebben onze brouwers een uniek witbier ontwikkeld door de toevoeging van een vleugje mergel. De mergel van Maastrichtse bodem geeft dit bier een subtiele, mineralige smaak en zorgt voor een zachte textuur. Het resultaat is een verfijnd en karaktervol witbier dat de smaak én ziel van Maastricht perfect weet te vangen. Perfect voor de zonnige dagen op het terras.

Gewitnit

Een speciaal witbier. Om het ietwat “saaie” karakter van een witbier te veranderen, is dit witbier gekoudhopt met Citra-hop. Deze hop geeft een mooi verfrissend citrusachtige smaak en aroma af.

Biologisch witbier

Ons bier voor zonnige dagen. Een viergranen witbier, lekker licht, fris en aromatisch. het is gebrouwen met enkel biologische ingrediënten. Deze puurheid proef je terug.

Listen to the birds and the bees

Zomers tarwebier gebrouwen van 100% biologische ingrediënten. Smaakt bloemig en kruidig en geeft een lichte tinteling op de tong.

Texels Skiller Wit

Vol en romig van smaak met een hint van citrus en kruiden. Een zalige frisse dorstlesser op warme dagen