Bieren

Of je nu houdt van een IPA, Tripel, Blond of Pale Ale, alle biersoorten zijn vertegenwoordigd. Zowel in traditionele vorm als op “eigenwijze” nieuwetijdse vorm, met chocolade, fruit of zelfs biercocktails. Voor ieder wat wils!
Hieronder tref je de bieren aan die op het festival verkrijgbaar zijn. klik op het hartje en het bier wordt toegevoegd aan je verlanglijstje. Klik rechtsboven op het glas met het hartje en je vindt daar je verlanglijst. Tik het biertje aan en je ziet van welke brouwer deze is en op welke stand deze staat. Veel plezier met proeven!

Ebon Smoked Bock

Bock bier, 7.5%

Een gerookt bockbier met Lapsang thee. 2e prijs beste speciaalbock van Nederland 2019.

Ebontree, stand 15

Lentebock Vandeoirsprong

Bock bier, 6.5%

NIEUW in ons assortiment seizoensbier die je geproeft moet hebben. Ondergistende lentebock met mooie donkergouden kleuren en frisse, volle smaak met carameltonen die je met je hoofd in de lente brengt.

Vandeoirsprong, Brouwerij, stand 13

Pracht

Bock bier, 6.5%

Om de komst van het mooie weer te vieren: een lekker zoete lentebok. Proef de volle granen en geniet van de koriander in de geur.

D'n Drul, Brouwerij, stand 7

Prototype No3 Coffee Bock

Bock bier, 6.5%

Experimental question: can we scare the hell out of IBU-craving hipsters by exchanging hops for coffee beans? The answer is this beautifully balanced coffee bock. Slightly roasted with a deep rich taste of Munich malt and hints of chocolate and sweet malty caramel.

Strieper Craft Beer Company, stand 27

SPECIAL: Luxe Cascara Bock Vintage 2017

Bock bier, 7.5%

Luxe Cascara Bock uit 2017. Dit bruine bier van hoge gisting is gebrouwen met cascara, de schillen van koffiebessen uit Nicaragua. Deze bevatten net als koffiebonen een percentage cafeïne en geven een kruidige toets en aroma's van gedroogd fruit aan het bier. Mooi gerijpt!

Lux Brewery, stand 19

Weijsbeer Bock

Bock bier, 6%

Op en top weizenbock. Combineert de frisheid van weizen en het caramelletje van bockbier. Mooi blond in je glas.

Blauwe IJsbeer, Brouwerij, stand 3

ZHB Wout

Bock bier, 8%

Beste dubbelbock van Nederland sinds 2019

Arn, Bierbrouwerij De, stand 1