Bieren

Of je nu houdt van een IPA, Tripel, Blond of Pale Ale, alle biersoorten zijn vertegenwoordigd. Zowel in traditionele vorm als op “eigenwijze” nieuwetijdse vorm, met chocolade, fruit of zelfs biercocktails. Voor ieder wat wils!
Hieronder tref je de bieren aan die op het festival verkrijgbaar zijn. klik op het hartje en het bier wordt toegevoegd aan je verlanglijstje. Klik rechtsboven op het glas met het hartje en je vindt daar je verlanglijst. Tik het biertje aan en je ziet van welke brouwer deze is en op welke stand deze staat. Veel plezier met proeven!

Bergbokken

Dubbel, 8.8%

Een behaaglijk volle en stevig dubbelbok met cacao, koffie en boomgaardfruit.

Stollenberg, Brouwerij, stand 8

De Goede moordenaar

Dubbel, 6.5%

Een stoer donker dubbelbier met geuren van gebrande mout. Het karakter van dit dubbelbier is houtig, hoppig met tonen van rood fruit en karamel. Makkelijk doordrinkbaar met een laag alcohol percentage. Karamel, kandij en fruitige smaken geven dit bier een wijnachtig karakter.

Solo Beer Brewery, stand 23

Debbel Vandeoirsprong

Dubbel, 6.8%

Ons dubbel bier zet de standaard kwaliteit die we voor ogen hebben. Goed in balans. Intens, toetsen van drop, hout en gebrand aroma.

Vandeoirsprong, Brouwerij, stand 13

Drulse Dubbel

Dubbel, 6.8%

Een lekker ouderwetse dubbel: niet te zoet, volle moutsmaken en een licht bittertje voor een goede ruggegraat.

D'n Drul, Brouwerij, stand 7

Houdoe & Bedankt

Dubbel, 7.3%

Een klassieke Belgische Dubbel, volmout met een fijn zoetje in de afdronk. Het hele jaar verkrijgbaar.

D'n Draok, Brouwerij, stand 6

Lekker Lang Lekker IJsbeer

Dubbel, 8.3%

Met onze weizen-dubbelbock mag je Lekker Lang Lekker IJsberen! Vanuit de traditie gebrouwen met uiteraard ook een originele weizengist.

Blauwe IJsbeer, Brouwerij, stand 3

Noordpier

Dubbel, 6.5%

Een enigszins zoete Belgische dubbel. In de smaak kunnen tonen van karamel voorkomen. Door meer onvergistbare suikers over te houden na het brouwproces wordt het bier iets zoeter en heeft het bier niet een al te bittere smaak.

Broer & Zus, Stadsbrouwhuis, stand 25

Prior Dubbel

Dubbel, 8%

Een direct herkenbaar mooi donker amber gekleurd bier van hoge gisting. Met een mooie zachte karamelsmaak van de gebrande mout, proef je de warme kruidentonen die het bier mooier en ronder maken. De hergisting op fles in de oude traditie maakt van dit speciaalbier een bier met beleving.

Berne Abdijbier, stand 26

The Incredible Double Zen Boosting Chill Machine

Dubbel, 6.8%

This Dubbel is our tribute to all the visionaries and pioneers who build and brew stuff that makes the world just a little more awesome every day.

Strieper Craft Beer Company, stand 27