Bieren

Of je nu houdt van een IPA, Tripel, Blond of Pale Ale, alle biersoorten zijn vertegenwoordigd. Zowel in traditionele vorm als op “eigenwijze” nieuwetijdse vorm, met chocolade, fruit of zelfs biercocktails. Voor ieder wat wils!
Hieronder tref je de bieren aan die op het festival verkrijgbaar zijn. klik op het hartje en het bier wordt toegevoegd aan je verlanglijstje. Klik rechtsboven op het glas met het hartje en je vindt daar je verlanglijst. Tik het biertje aan en je ziet van welke brouwer deze is en op welke stand deze staat. Veel plezier met proeven!

‘Ne Natnek

Tripel, 8%

Zijdezachte tripel, heerlijk vol van smaak.

Muifelbrouwerij, stand 17

Abt Tripel

Tripel, 9%

Abt Tripel - Een uitermate uitnodigend goudgeel zwaar blond bier van hoge gisting met 9% alcohol. Zachtzoet met een pittig bittertje. Een echte krachtige tripel met lichte kruidentonen en gemakkelijk doordrinkbaar, waardoor dit abdijbier als 'gevaarlijk lekker' wordt ervaren. Abt Tripel is bier dat hergist op fles.

Berne Abdijbier, stand 26

Broeder Everardus Gin infused

Tripel, 9%

Eenmalig tripel bier geïnfuseerd met Schouten gin (uit Schijndel).

Muifelbrouwerij, stand 17

De Gouden Swaen

Tripel, 8%

Tripel - Dit bier staat als een kasteel. Statig en sterk. Een heerlijke volle en kruidige tripel die haar smaak krijgt door de 5 soorten mout en een bijzonder gist. Een gevaarlijke doordrinker waarna je paard en zwaard beter kunt laten staan ouwe ridder.

KraftBier, stand 18

Diggelfjoer

Tripel, 9%

Goudgele tripel vol en kruidig van smaak

Redbad VOF, Bierbrouwerij, stand 2

Gember Alert

Overig, Tripel, 9%

De basis is een tripel maar daar is flink wat verse gember bij gebruikt. Een buitencategorie biertje dus. Je moet wel van Gember houden... Slechts 1 fustje op de wisseltap en op is op.

D'n Draok, Brouwerij, stand 6

Het Uitzicht

Tripel, 7.8%

Pittig zoete tripel, een kruidige afdronk en een mooie twist!

Stollenberg, Brouwerij, stand 8

Holevoort Tripel

Tripel, 8.2%

Een hoppig startende tripel die overgaat in een lekker zoetje. Hierdoor ontstaat een fluweelzachte smaak en een karakteristieke afdronk.

Holevoort, Brouwerij, stand 9

Nemeton’s Tripel

Tripel, 9%

Een Belgische tripel met een vleugje koriander.

Nemeton Brewing, stand 21

Nondeju Grand Cru

Tripel, 11.5%

Zware variant van ons tripel bier gebrouwen met Mosaic hop.

Muifelbrouwerij, stand 17

Op z’n Kop

Tripel, 8%

Op z'n kop is een stevige Tripel met een krachtige zoete smaak. Drink een paar van deze overheerlijke Tripels en je staat letterlijk op z'n kop!

Nicolaas, Brouwerij, stand 10

Silver

Tripel, 8%

Silver is onze Tripel met een flinke volle smaak. Dit bier raakt alle hoeken van de mond en heeft het aroma van tarwemout vermengt met die van de klassieke tetnanger hop. Na de tintelingen op de tong neemt het zoete van de mout het over. De kruidigheid komt door de specifieke gist gebruikt en geeft pittigheid aan het geheel.

Bourgogne Kruis, Brouwerij, stand 32

Techno

Tripel, 8%%

De techno Tripel is een mooie volmondige klassieke tripel, fris en fruitig maar toch zoet. Licht gekruid is deze tripel een plezier voor elke liefhebber.

Veem, Brouwerij het, stand 12

Texels Tripel

Tripel, 8.5%

Krachting blond bier. Met een klein zoetje en de eigenzinnige Texelse hopbitterheid.

Texelse Bierbrouwerij, stand 28

The Uplifting Triple Decker Flying Apparatus

Tripel, 8.5%

We have engineered this beer by taking the traditional Tripel ingredients and tweaking them into a bold flavoured wild ride of taste sensations. Take a sip and find out where our Tripel takes you.

Strieper Craft Beer Company, stand 27

Tripel

Tripel, 8.5%

Volmoutige blonde tripel met een licht bittertje.

Markies, Brouwerij De, stand 4

Tripel Vandeoirsprong

Tripel, 8.4%

Bekroond met GOUD tijdens de Dutch Beer Challange 2021. De kracht van de puurste moutsoort, klassieke hopsoorten uit de Hallertau, koriander en schaafsel van sinaasappelschil. Een warme, kruidige, fruitige en een tikkeltje zoete smaak.

Vandeoirsprong, Brouwerij, stand 13

Triple Twelve

Tripel, 8%

10 jaar geleden voor het eerst gebrouwen en dit jubileumjaar is het natuurlijk nog steeds een vaste waarde in het programma van D'n Draok. Een fluweelzachte en fijn kruidige tripel.

D'n Draok, Brouwerij, stand 6

Vloedlijn

Tripel, 9%

Een klassieke Belgische Tripel en in combinatie met het aromatische karakter van de Belgische abdij gist zorgt voor een zoet en fruitig bier.

Broer & Zus, Stadsbrouwhuis, stand 25