Broederliefde, Brouwerij

Etten-Leur, stand 41

Wij zijn 2 zwagers die uit liefde en passie voor bier een brouwerij zijn gestart. Na enkele jaren thuis hobbyen zijn we de uitdaging aangegaan. Op dit moment liggen er plannen om de stadsbrouwerij van Etten-Leur te worden. Wij brouwen klassieke bieren met een eigen twist erin in onze core range. Denk aan Blond, Tripel, Dubbel en Quad. Verder brouwen we door het jaar heen alle soorten IPA’s, Pale Ale, Stouts, Barleywine & Wheat Ale.

Chocolate Escape

Intens en Uitdagend, 10.8%, EBU

PRIMEUR: Een romige RIS met een heerlijke chocolade smaak die je even laat ontsnappen aan de wereld van lichte bieren. Een echt toetje voor de bierliefhebber. Chocolate Escape komt om 16:00 op tap.

Planet of the Cascadeans

Licht blond, 5.7%, EBU

PRIMEUR: De eerste uit een serie van pale ale invasie's. Nu komen de Cascadean's op bezoek. Deze buitenaardse wezens zijn gek op hun cascade hop. Een Licht bittere pale ale met een fruitige twist eraan.

Blonde Monster

Licht blond, 6.4%, EBU

Blonde met een monsterlijke smaakexplosie. Dit komt voort uit de toevoegingen van een speciaal gemaakte bloesemhoning.

IPAddict

Licht blond, 5.8%, EBU

Ben jij ook zo verslaafd aan IPA's? Gelukkig, want deze fruitige IPA met een mooi bittertje is een ideale doordrinker. De IPA is serieus gedryhopped met El Dorado, Citra & Mosaic hoppen. Go find the IPAddict in you!

Fruity Summer Happiness

Lekker licht, 4.1%, EBU

We worden happy van zomers fruit en fris bier in de zonnige dagen van het jaar. Waarom zouden we dit niet in 1 glas proppen was het idee. Flink gedryhopped met mosaic & citra en een toevoeging van sinaasappelschil.