Brouwerij de Molen

Bodegraven, stand 25

Contrast. Tegenstellingen. Polarisatie. Het leven zit er vol van. Het geeft kleur aan het leven. Onze brouwers noemen het: ‘thuis’. Het inspireert mateloos: nieuwe combinaties vinden door schijnbaar onverenigbare werelden samen te voegen. Zo doorbreek je huidige conventies en creëer je nieuwe. Het brengt inzicht. Er ontstaat verbinding. Daar gaat ons bier om.

Bierstijlen hebben we in alle vormen en maten.

Kers & Taart

Stout, 11.2%

Kers & Taart is de eerste in de reeks van 4 speciale BA bieren speciaal voor het 20 jarig bestaan van Brouwerij de Molen. Kers & Taart is een Barrel-aged Pastry Stout met zure kersensap. Het bier biedt aroma's van marsepein, amarene kersen, cacao, vanille, caramel, en een subtiele whiskey-afdronk.

Black & Tan

Barley Wine, Stout, 10.5%

Een gedurfde blend van stout en barleywine, verrijkt met kastanjes. Diepgaande aardsheid ontmoet gebrande tonen, terwijl de kastanjes een subtiele zoetheid en nootachtig karakter toevoegen.

Hop & Hibiscus

IPA, 8.0%

Deze Double IPA combineert bloemige hibiscus tonen met citrusachtige hoppen. Door het gebruik van haver en rogge krijgt de Hop & Hibiscus een vol en zacht mondgevoel.

Gember & Citroengras

Tripel, 9.0%

Een kruidige tripel met gember en citroengras. Bedacht door de winnaar van onze Curiosity Contest 2023.

Ale & Hop

Neipa, 3.3%

De Ale & Hop is licht, doordrinkbaar en heeft door de hoeveelheid dryhop een explosie van hop aroma's.

Dag & Dauw

IPA, 7.1%

Verfrissende IPA met bergamot. Citrus, bloemig en licht grassig.