Veem, Brouwerij Het

Eindhoven, stand 9

Brouwerij het Veem bestaat sinds 2015 en is gevestigd in Vershal het Veem op Strijp S in Eindhoven. In deze hal wordt de brouwerij omringd door andere ambachtelijke eet- en drinkgelegenheden. De Vershal, tevens rijksmonument, werd vanaf 1942 door Philips gebruikt als opslag van voornamelijk televisies en radio’s.
Bij Brouwerij het Veem brouwen en verkopen wij niet alleen bier, maar geven wij u een totale bierbeleving. Bij ons kunt u genieten van heerlijke bieren uit zowel onze eigen brouwerij als uit andere brouwerijen uit binnen- en buitenland. Deze zijn te nuttigen in ons proeflokaal, maar neemt u ook gewoon mee naar huis vanuit onze winkel waar wij ruim 700 bieren verkopen.

Forbidden city

Donker en Rijk, 10%, EBU

Met zijn 10% een van de zwaardere bieren van het Veem licht gebrande mouten geeft deze Quad zijn karakter.

Strawberry Gose

Jagen op wild, 5,4%, EBU

De lichtzuren gose met zijn zout en Koriander in combinatie met zoet rijpe aarbeien. dit moet toch wel een feestje zijn!

Techno Tripel

Blond en Krachtig, 8%, EBU

Onze tripel is een mooie volmondige klassieke tripel, fris en fruitig maar toch zoet. licht gekruid en een alcoholpercentage van 8% is deze tripel een plezier voor elke liefhebber.

Hop Creator

Licht blond, 6,7%, EBU

De eerste IPA van Brouwerij het Veem. En wat voor 1! Heerlijk moutig en vol met Aroma van citrus en , Licht kruidig en een vrij droge en harsige afdronk. De hoppige nasmaak blijft lang hangen. kortom een IPA voor de echte IPA-drinker

Innovator Blond

Fris en Fruitig, 6%, EBU

Innovatie staat voor vernieuwing en vooruitgang. Dit is wat Philips destijds deed op Strijp-S en nu op het vernieuwde Strijp weer aan de orde van de dag is. Met dit innovatieve blonde bier zetten wij bij Brouwerij het Veem ambachtelijk bier neer. Een traditioneel blond bier maar dan net iets anders. Door het gebruik van hoppen uit zowel Europa als Amerika krijgt dit bier een mooi pittig aroma van citrus en mandarijn die voor iedereen toegankelijk is. Zo brengen wij onze passie voor craft over.