Troost, Brouwerij

Amsterdam, stand 17

Brouwerij Troost is een onafhankelijke brouwerij met twee bouwlocaties midden in Amsterdam. We zien het leven goudkleurig en daar zijn de bieren op toegespitst.
Brouwerij Troost maakt bieren voor iedereen, voor de beginnende speciaalbier drinker bieden we toegankelijkheid, de ervaren proever kan terecht bij onze onderscheiden New England IPA, zure bieren, of barrelaged barleywines.

Cerveza Extraordinaria

Lekker licht, 4,5%, EBU

Buitengewoon Mexicaans bier, gebrouwen onder de Hollandse zon. Door Citrahop en veel liefde proef je meer dan wat je van de Mexicanen gewend bent. Vergeet het limoentje niet!

Extra Wit

Fris en Fruitig, 5,5%, EBU

Klassiek witbier. Lekker kruidig en zacht door heel veel tarwe. Citrusschil en kamille maken het een frisse dorstlesser.

Ozzie Pale Ale

Licht blond, 5,5%, EBU

Een lichte Pale Ale met Australische invloeden van onze brouwers. Royaal gehopt voor stevige aroma's. Gebruik van tarwe en haver zorgen voor een zacht mondgevoel.

Club Tropicana

Fris en Fruitig, 3.8%, EBU

Dit fruitige lichtzure bier is onze kijk op een Berliner Weisse, de Champagne van het Noorden. Lichtzurig, droog en niet te veel bitterheid. Het royale gebruik van tropisch fruit is de basis voor de zonnige naam en de schitterende roze kleur van dit bier. De geoefende proever herkent zwarte bes en passievrucht als tropische smaakgevers

Honingblond

Licht blond, 7,0%, EBU

Hartverwarmend honingblond bier. Net iets steviger qua alcohol, met een fijne zoete kick van de honing. Met een fris-droge afdronk zal dit bier niet snel vervelen of “te veel” worden en kun je er gerust nog één drinken.

New England IPA

Licht blond, 5,5%, EBU

Hoparoma's, hoparoma's, hoparoma's! Deze NEIPA geeft je een zacht mondgevoel en een geur van tropisch fruit.