Vandeoirsprong, Brouwerij

Oirschot, stand 13

De Brouwerij Vandeoirsprong brouwt sinds 2015 op de locatie van voormalig bierbrouwerij de Kroon in Oirschot klassieke bieren van constante kwaliteit. Met vers water uit eigen bron combineren zij de kennis en de smaak van nu, met de bijna vier eeuwen kennis en ervaring die in de geschiedenis van de brouwerij zit. De Tripel en Blond zijn met Goud bekroond op de laatste Dutch Beer Challange. Een bewijs van kwaliteit en vakmanschap. Daar is Vandeoirsprong trots op.

Verrassingsbier

Quadrupel, 10%, EBU

Speciaal voor het Festival in Den Bosch. Een opkikkertje om de dag mee af te sluiten. Maar kom niet te laat want op is op!

Lentebock Vandeoirsprong

Bock bier, 6.5%, EBU

NIEUW in ons assortiment seizoensbier die je geproeft moet hebben. Ondergistende lentebock met mooie donkergouden kleuren en frisse, volle smaak met carameltonen die je met je hoofd in de lente brengt.

Dunkelweizen Vandeoirsprong

Weizen, 6.5%, EBU

Ongefilterd van hoge gisting met volromige smaak. De fijne stofgist die nodig is om weizen te maken zorgt voor fijne tonen van fruit en kruidnagel. Het gebruik van 50% tarwemout zorgt voor een broodachtige smaak. De kleur krijgt Dunkelweizen door het gebruik van de speciaalmout, dat bekend staat om zijn karamelachtige eigenschappen.

Debbel Vandeoirsprong

Dubbel, 6.8%, EBU

Ons dubbel bier zet de standaard kwaliteit die we voor ogen hebben. Goed in balans. Intens, toetsen van drop, hout en gebrand aroma.

Tripel Vandeoirsprong

Tripel, 8.4%, EBU

Bekroond met GOUD tijdens de Dutch Beer Challange 2021. De kracht van de puurste moutsoort, klassieke hopsoorten uit de Hallertau, koriander en schaafsel van sinaasappelschil. Een warme, kruidige, fruitige en een tikkeltje zoete smaak.