Victorie, Brouwerij

Amsterdam, stand 14

Brouwerij Victorie is een jonge brouwerij uit Amsterdam. De drie oprichters zijn allen werkzaam in verschillende banen in de creatieve industrie. Vanuit het idee dat het nu wel eens leuk zou zijn om
niet voor een opdrachtgever te werken en compromisloos geweldige bieren en designs te maken is Brouwerij Victorie gestart. Kunstenaars maken de label designs. De bieren zijn veelal zwaar maar voelen licht aan, gevaarlijke doordrinkers noemen we dat ook wel.

Half Blond

Blond, 5.5%, EBU

Een blond bier met een stevige bite en een zacht bloemige hopsmaak. Niet je standaard Belgisch blond bier, want hij is op smaak gebracht met korianderzaad en citroenschil. Dat geeft hem een frisse twist.

Juicy You

IPA, 7%, EBU

Waan je op een tropisch eiland. Een IPA met een dryhop van Chinook, Simcoe, Citra en Mosaic die dit bier een ware citrusbom maakt.

One Hit Wonder

Overig, 7%, EBU

Een licht kruidig bier met een subtiel zuurtje en een pepertje in de afdronk. De zachte smaak in combinatie met het alcoholpercentage maakt deze saison een gevaarlijk lekkere doordrinker.

Croptop met Blazer

Witbier, 6.2%, EBU

Een fris bier door de combinatie van sinaasappel- en limoenzest. Samen met het lage alcoholpercentage maakt dit een perfect zomers biertje.