Brouwerslokaal

Groede, stand 8

Brouwerslokaal is een brouwpub in west Zeeuws-Vlaanderen die naast zijn toegankelijk maar uitdagende classics, veel experimentele brouwsels brouwt van kettle sours tot brut ipa’s.

Imperial Russian Stout

Intens en Uitdagend, 11,5%, EBU

Een heel zachte, volle romige stout met toetsen van chocolade door de toevoeging van chocolate nibs. (blik)

Imperial Pale Ale

Donker en Rijk, 10%, EBU

Volle barley wine met de nadruk op de carameltoetsen met de toevoeging van 5 verschillende mouten. rnOndanks de volle, zoetere smaak een heel doordrinkbaar bier. (blik)

Seawise

Fris en Fruitig, 4,3%, EBU

Een hefe weissen met een zeeuwse twist. Zeekraal voor een zacht mondgevoel en een ziltige tinteling op de tong en Verveine voor het fris aroma. (blik)

Imperial Zeeuws Blond

Blond en Krachtig, 7,2%, EBU

Belgisch blond gedryhopped met citra en sorachi ace. (Blik)

Nitro Strawberry Milkshake Stout

Intens en Uitdagend, 8,5%, EBU

Helemaal wat de naam zegt. Een zoete milk stout met toetsten van aardbei en kersen. Door het afvullen met stikstof krijg je nog eens een super zacht mondgevoel (en dus geen koolzuur tinteling)

Bru(u)t IPA

Licht blond, 7,0%, EBU

Met een negatief schijnbaar rest extract is dit een ultra droge Brut IPA.rnStevig gedryhopped met Huell Melon en Lemon drop en een heel klein beetje perzik.

Passion Thug

Jagen op wild, 6,8%, EBU

Onze zuurste kettle sour tot op heden, met maar liefst 62u contacttijd met de lactobacillus. Gecombineerd met een hoop passievrucht, melksuiker en een serieuze dryhopping van Cascade Cryo, chinook en Equinox.