De 7 Deugden

Amsterdam, stand 23

De 7 Deugden is een brouwerij uit Amsterdam waar mensen werken met een (lichte) handicap en/of afstand tot de arbeidsmarkt. Wij brouwen lekkere bieren met net iets meer kruiden dan gemiddeld. Sinds de verhuizing vorig jaar naar onze nieuwe locatie aan de Akersluis in Amsterdam zien we een gestage groei. De locatie is uitermate geschikt voor rondleidingen en proeverijen. Onder begeleiding van onze brouwers kan je 2 x per maand een workshop bierbrouwen volgen. Aan het eind van de dag zit jouw eigen receptuur in de fles….48 stuks. Laat je verrassen en proef een van onze bieren.

Spring + Bock

Licht blond, 6,5%, EBU

Deze lentebock heeft een bijzonder karakter door de combinatie van een eigen moutrecept en citroenmelisse, wat het bier een fris accent geeft. het heeft een aangename, zachte afdronk met een lichte bitterheid.

Wijs + Neuzig

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Dit weizen bier heeft een verrassend vol en kruidig karakter door de toevoeging van kardemom. Zo krijgt dit bier een oosters tintje en zachte afdronk.

Arm + Zalig

Intens en Uitdagend, 5%, EBU

De combinatie van rookmout en jeneverbes met subtiele karamel mouten geeft dit rookbier een verfijnd karakter. Het fluweelzachte mondgevoel blijft lekker hangen in de afdronk. Dit rookbier is verrassend zacht.

Scheeps + Recht

Blond en Krachtig, 7,5%, EBU

Deze tripel is verrijkt met een vleugje kruidnagel, wat het bier een zoet en kruidig karakter geeft. Het voelt rond en fluweelzacht in de mond met een lange afdronk.