De Menkes

Geleen, stand 24

De Menkes ooit begonnen als een carnavals vereniging en voor de grap bier gaan brouwen. In 2015 officieel een micro brouwerij opgestart en vanuit de kelder naar de garage en vanuit daar een nieuwe locatie opgebouwd in een bedrijfspand met proeflokaal in Geleen. Elke twee weken wordt hier +/- 300 Liter vers en ambachtelijk gebrouwen door de twee heren zelf.

hoppy triple

Licht blond, 7%%, EBU

hoppige tripel die eenmalig is gebrouwen. op is op

Lekker Bekske

Intens en Uitdagend, 7,2%, EBU

Heerlijk bakje! Deze mix bier van een porter / stout heeft heerlijke espresso tonen. Niet te zwaar maar wel heerlijk genieten.

Einde Sjieg

Licht blond, 5%, EBU

Als het ëinde sjieg” is dan drink je een klassieke Pale Ale van eigen bodem voor ieder uur van de dag. Zachte evenwichtige smaak met een fijne lichte bitterheid van Europese hoppen.

Sex Sells

Licht blond, 7%, EBU

Na lang wachten, proeven en weer weggooien is er dan eindelijk een opvolger van Hop Bokje Hop… De drie tieten in de afbeelding verklapt het eigenlijk al een beetje… Trippel graan en trippel hop, maakt dit blond bier top!Ongefilterd tripel blond bier…

stond ik vanmorgen op de tramhalte

Licht blond, 6%, EBU

Jos en Edgar hebben weer wat lekkers gebrouwen. ghe ghe ghe. rnJuffrouw Jannie lust 'm niet. En Storm is op bivak.Proost op deze zachte blonde ;)

Hey enne

Licht blond, 4,7%, EBU

Een echte Limburgse uitspraak die toch wel door vele mensen tot op de dag van vandaag nog wordt gebruikt. Hey Enne!? betekend Hey hoe is het?Deze IPA is flink bitter maar toch ook erg fruity! Jam jam!