Ebontree

Dordrecht, stand 25

Ebontree is een eigenwijze microbrouwerij uit Dordrecht. Sinds begin 2017 brengen wij eigenzinnige bieren op markt: van onze Smoked Bock met Lapsang Souchong thee en Dordt 1618 met honing en rozemarijn tot aan onze moutige Red IPA.
In 2018 is deze Red IPA beloont met de titel “Beste Bier van Zuid Holland”. Daarnaast gaan we graag de samenwerking aan met andere brouwerijen om gezamenlijk mooie bieren te brouwen. Ook op het Speciaalbier Festival kun je van zo`n samenwerking genieten.

Ebon Dark Ale: Barrel Aged

Donker en Rijk, 10%, EBU

Onze Ebon Dark Ale die 6 maanden heeft gerijpt in een portvat op Dordtse bodem.

Collab broeders#02

Jagen op wild, 5,7%, EBU

Na het donkere geweld van de 1e collab tussen Ebontree en Gebroederes Roodbaard zijn de handen opnieuw ineen geslagen. Aangezien de brouwers ook wel een zuur biertje lusten, is het deze keer een sour geworden.rnMaar een simpel zuur bier was niet voldoende voor de heren brouwers. Dit bier is nog verder verfraaid met de zomerse smaken van perzik en passievrucht.rnNiet extreem zuur, dus een heerlijk zomerse bier.rn

Dordt 1618

Blond en Krachtig, 5,5%, EBU

Een donker blond bier dat door het gebruik van bijzondere ingrediënten wat doet denken aan de bieren uit het verre verleden. De combinatie van kruidige rogge,bloemige rozemarijn en verse imkerhoning uit de Dordtse Biesbosch geeft dit bier zijn bijzondere smaak.

Ebon Rye 2.0

Lekker licht, 2.0%, EBU

Het ultieme bier voor elke moment van de dag. Dit laag alcoholische bier hebben we gebrouwen met veel rogge en fruitige Amerikaanse hopsoorten. rnMet slechts 2% alcohol een lekker licht, fris en hoppig bier.

Ebon Dark Ale

Donker en Rijk, 9%, EBU

Onze interpretatie van het klassieke donkere Belgische bier. Gebrouwen met een blend van 4 verschillende kandijsuikers, wat bijdraagt aan de rijke smaak van het bier. Het bier smaakt heerlijk bij een goede maaltijd of om ontspannen in je stoel er van te genieten.

Ebon 3C IPA

Licht blond, 7,2%, EBU

Een heerlijke American Red IPA met de klassieke combineerde hoparoma`s van Cascade, Centennial en Chinook. rnDoor een vakjury uitgeroepen tot lekkerste bier rnvan Zuid Holland 2018-2019rn