Gebroeders Roodbaard Brouwerij

Steenbergen, stand 27

Twee zwagers, gebroeders voor het leven, vormen samen de Gebroeders Roodbaard brouwerij, een nano brouwerij. Speciaal bier ambachtelijk gebrouwen in Steenbergen, Noord-Brabant. Brouwen van blond tot barrel aged bieren.We brouwen bieren van blond tot aan barrel aged bieren.

No.10 Laphroaig BA

Intens en Uitdagend, 12,3%, EBU

Een Stout met koffie tonen, licht karamel en gerijpt op een Laphroaig vat. Hierdoor krijgt de stout een tikje vanille en een mooie turfsmaak in de afdronk.

Festival special 2019

Intens en Uitdagend, 19%, EBU

Een ware smaakexplosie kan je deze RIS wel noemen. Doordat we vanille, koffie en cacao nibs hebben toegevoegd tijdens de lagering en door het alcohol percentage is het een echt feest voor de smaakpapillen. !!Deze gaat na 17:00 op de tap!!

Collab broeders #02

Jagen op wild, 5,8%, EBU

Na het donkere geweld van de 1e collab tussen Ebontree en Gebroederes Roodbaard, zijn de handen opnieuw ineen geslagen. Aangezien de brouwers ook wel een zuur biertje lusten, is het deze keer een sour geworden. Maar een simpel zuur bier was niet voldoende voor heren brouwers. De smaak is nog verder verfraaid met de zomerse smaken van perzik en passievrucht. Niet extreem zuur, dus een heerlijk zomerse dorstlesser.

No.9

Blond en Krachtig, 8,9%, EBU

Stevig gehopte DIPA, heelijk fruitig en bloemig. Maar liefst 13 gr per liter drooghop erin.

No.7

Blond en Krachtig, 8,4%, EBU

3 granen tripel. In deze tripel hebben we gerst, haver en rogge gebruikt. En grapefruit toegevoegd voor wat extra frisheid.

No.5

Licht blond, 6,6%, EBU

Fris blond biertje gebrouwen met tarwe en sinaasappelschillen