Hooglander Bier

Aarle-Rixtel, stand 39

Hooglander Bier vat je bij de horens! Rasecht en innemend speciaalbier uit Aarle-Rixtel met een ruwe en krachtige uitstraling maar met een vriendelijke geaardheid. Grootgebracht in de brouwerij en klaar om de ‘weide’ wereld in te trekken. Een kudde op een missie. Uitgezonden naar de verre uithoeken van het land om het bierlandschap verrijken, Hooglander zet de hoeven in het zand!
Geboren en getogen uit de passie voor speciaalbier, brouwen en creatief design. Hooglander Bier ziet het levenslicht in 2015 en maakt sindsdien de eerste voorzichtige stapjes. Maar kleine kalfjes worden groot en de Hooglander kudde is sindsdien alsmaar gegroeid en gegroeid!

#02 Russian Imperial Stout Vatgerijpt (BA)

Intens en Uitdagend, 10.0%, EBU

Maanden gerijpt in duisternis, bier met een eigen wil. Opgegroeid en getekend door de tijd, het vat laat zijn sporen achter. Uniek, complex en ontwikkeld tot perfectie. Gebrouwen om sloksgewijs te verorberen.

Hooglander Wit

Fris en Fruitig, 5.9%, EBU

Brutaal, ruig en buitengewoon. Een troebele verschijning met stralend tropisch hopboeket. De Amerikaanse invloeden, krachtige schuimkraag en fluwelen afdronk monden uit in een immense frisheid.

Hooglander Russian Imperial Stout

Intens en Uitdagend, 9.0%, EBU

Laat zijn duistere kant zien. Donker als de nacht, mysterieus en puur. Ontdek laag na laag de bitterzoete aroma's, robuuste gebrandheid en fluweelzachte afdronk. Koester het moment, iedere slok telt.

Hooglander Cacao Porter

Intens en Uitdagend, 6.5%, EBU

Krachtig en buitengewoon intens. De gebrande moutaroma's, volle karameltonen en robuuste bitterheid bombarderen de smaakpapillen. De complexiteit in iedere slok nodigt uit opnieuw en opnieuw.

Hooglander Saison

Licht blond, 7.0%, EBU

Sprankelend, verfrissend en intens gehopt, gebrouwen om dorst te lessen. De frisfruitige aroma's, de milde bitterheid en de tongstrelende droge afdronk zijn uitstekend geschikt voor elk seizoen.

Hooglander India Pale Ale

Licht blond, 6.8%, EBU

Met karakter gehopt en gekenmerkt door een elegante en krachtige uitstraling. Aroma's van tropisch fruit, een subtiel moutprofiel en een hopbittere afdronk vormen samen een innemend geheel.