K.E.G.S.

Amsterdam, stand 26

Wij zijn Brouwerij K.E.G.S. uit Amsterdam.
K.E.G.S. staat voor Kwaliteit, Educatie, Geestverruiming en Smaak en is ontstaan uit een gedeelde fascinatie door bier van chef Timothy en wetenschapper Sacha.

Kwaliteit staat voorop in alles wat we doen. Met aandacht voor historie en ambacht maar ook moderne wetenschappelijke technieken zorgen we dat wat we maken klopt.

Educatie is de manier waarop we ons inzetten om de Nederlandse biercultuur naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door uitgebreide uitleg te geven over allerlei aspecten van bier.

Geestverruiming is onze blik op de toekomst. Door producten en methoden te ontwikkelen die allemaal een WOW!-factor hebben, verleiden we je om stil te staan bij wat je in handen hebt.

Smaak is uiteindelijk de verbindende factor. De reden dat je weet wat goed is en hoe je geïnspireerd raakt om meer te leren. We zorgen er met trots voor dat die geweldig is.

Kveik Pale Ale

IPA, 4.8%

Licht, bitter en hoppig! Experimentele HBC 431 hop geeft een aroma van wilde perzik en de Noorse Kveik gist geeft een fris citroentje.

French Rye Saison

Saison, 6.4%

Een droog, fruitig bier dankzij de kenmerkende Franse Saison gist. Met kruidige hopsoorten en een flinke hoeveelheid rogge voor een frisse bite.

Primal Rye

Bock bier, 6.5%

Een stevige maar soepele Bock met de volle fruitige smaak van Sint Jans rogge. 2e plaats in de Lekkerste Bokbier van Nederland verkiezing.

Primal Oats

Neipa, 5.6%

Troebel, vol van smaak en zacht in z'n bitterheid. Een tropisch hoppige NEIPA gemaakt met biologische haver.

Primal Spelt

Blond, 6.5%

Een fruitig Blond Speltbier gemaakt met zuivere Oberkulmer Rotkorn een oerspelt met een volle krachtige smaak.

Extra Stout

Stout, 7.3%

Zwart als de nacht met de smaak van geroosterd graan en laurier. Met drie verschillende graansoorten voor net dat beetje Extra.