Raven Bone Hill

Maassluis, stand 28

Wij zijn ontwerpers en makers van doordachte bieren met ballen. We houden ervan te experimenteren zonder de balans uit het oog te verliezen. We richten ons op eerlijke, pure ingrediënten. Een R&D achtergrond in de voedingsindustrie en gedurfde thema’s geven onze bieren een hoge kwaliteit zonder de echtheid en ambachtelijkheid van de kleine craft brouwer te verliezen. Onze bieren vormen een kleurrijk geheel, van licht en fris tot donkerzwart. Stop nu gerust met lezen en kom gewoon even proeven! Deze tekst moest namelijk minimaal honderd woorden lang zijn, en om dat te halen moesten we wat overbodige tekst toevoegen. Proost!

CrowdSurfer

IPA, 5.5%

Crowdsurfer is een verfrissend intermezzo voor verhitte mensen. Zacht en fris van smaak, met een toegankelijke dosis hop. Stijg met dit bier boven de zwetende massa uit en word op handen gedragen

Blood of Ida

Stout, 10.0%

Fruitige Russian Imperial Stout met een hele berg echte Frambozen, dus geen chemische rommel. Verassend doordrinkbaar met een prettige kick van de frambozen. Hebben we al genoemd dat er veel frambozen in zitten?

Jolly Roger

IPA, 6.6%

Potverdikkie wat is deze Black IPA lekker zeg! Een donker bier met een smaak van koffie en chocola, een stevige dosis hop, en een goedgemikte dosis chilli vanilli!! Met een bescheiden 6,6% neem je er gerust nog eentje.

Styx

Tripel, 7.0%

Dit koperblonde bier is helder, hoppig en doordrinkbaar. Een subtiele dosis honing geeft het body en een extra rijke smaak. Iets droog, mooi in balans. Wanneer beschikbaar gebruiken we voor dit bier honing uit lokale bijennesten (van imker Dick), en hop uit Maassluise volkstuinen.

Raven Bone Hill Blond

Blond, 5.0%

Ons nieuwe bier! Raven Bone Hill Blond. En natuurlijk … een Blondje van Raven Bone Hill zoals je hem niet van Raven Bone Hill gewend bent … gewoon blond zoals bedoeld in standaard blond. Zijn wij plotseling standaard bieren gaan brouwen … NNNJEEE … maar deze keer wilden wij weer even terug naar de basis. Waar het begon …