ROEM

Zoetermeer, stand 18

ROEM omarmt een missie van inspiratie en ambachtelijke perfectie, waar tijdloze elegantie samenvloeit met unieke ervaringen. Onze toewijding aan vakmanschap en duurzaamheid gaat hand in hand met het verhogen van normen en het achterlaten van blijvende indrukken. In het geloof van ROEM in diversiteit en het vieren van individualiteit, weerspiegelen onze producten rijke verhalen van over de hele wereld. Wij zijn meer dan een merk; we cultiveren een levensstijl en gemeenschap, waar integriteit en innovatie in craftbier onze kernwaarden zijn.
De Zoetermeerse brouwerij het huis van ROEM, opgericht door Loek Eerhart en Viresh Bachoe, belichaamt deze missie. Gestart in 2015 in Loeks keuken, groeide het uit tot LVR Breweries in 2016. Na verschillende brouwerijen in Nederland als huurbrouwer te hebben gebruikt, namen ze in 2021 het productieproces in eigen hand met de oprichting van de Zoetermeerse Brouwerij. Het langgekoesterde idee werd werkelijkheid, en in maart 2022 evolueerde het merk naar ROEM. Lokale en ambachtelijk gebrouwen bieren uit Zoetermeer, waar de reis van “Boterdorp naar Bierstad” werkelijkheid wordt.

Geluksbier

Blond, 7.0%

Speciaal gebrouwen voor het Ministerie van Geluk, het nieuwste 100% plantaardige restaurant in Zoetermeer. Samen met De Bebaarde Brouwer hebben we dit fruitige roze wolkjes bier gebrouwen met gerst, haver, rogge en boekweit. Daarnaast nog citrus zest en drakenfruit toegevoegd. GLUTENVRIJ

ROEM Cold IPA

IPA, 7.0%

ROEM Cold IPA een zwaar gehopt bier, licht geel gekleurd met een frisse en zuivere moutige body. De combinatie van Herkules, Amarillo, Centennial, Citra, Idaho #7 en Simcoe hop zorgt voor een explosie van hoparoma’s als geen ander. Kortom een echte koude IPA, geïnspireerd door de grondleggers van de West Coast IPA's.

ROEM Tripel

Tripel, 8.0%

ROEM Tripel is een bier van hoge gisting, met een verfijnde mout-body, waarin drie soorten granen zijn gebruikt (gerst, tarwe en haver) in de gemoute en ongemoute vorm. Dit resulteert in een complexe body, met een romige schuimkraag. Het gebruik van een speciale tripel gist zorgt voor fijne, fruitige aroma’s die tot volle uiting komen door het hoge koolzuurgehalte, in combinatie met het kruidige karakter van korianderzaad en zoete sinaasappelschil.

ROEM Blond

Blond, 6.0%

ROEM Blond is een soepel en smaakvol blond bier, van hoge gisting, met een romige smaak en een licht bittere finish. Een bier met karakter op 6,0% alcohol, waardoor het makkelijk vrienden zal maken met de beginnende en gevorderde bierdrinker.