Solo Beer Brewery

Gemert, stand 11

In 2014 begint het verhaal als geintje tussen een aantal collega’s op de achterkant van een viltje. Je moet Puck’s bieren beginnen! Echt iets voor jou. Met een achtergrond in bier ingrediënten moet dat wel lukken! We begonnen met experimenteren en het brouwen van de eerste liters bier naar eigen recept. De etiketten plakten we met de hand op de flessen. Alle vrije uren gingen op in de bieren. Vrienden, familie en bekende horeca ondernemers moesten proeven! Is het iets? Met steeds meer JA’s op zak gingen we door. Eerst met z’n 3en, maar daarna SOLO verder. In 2016 werd mijn passie voor ambachtelijk bier omgezet in een bedrijfje. We introduceerden onze eerste 3 bieren in eind 2016. Het begin was gemaakt. We brouwen onze bieren in de ketels van andere
brouwerijen. Dat gaat goed, maar door de steeds toenemende vraag moeten we soms uitwijken naar andere brouwerijen. Het bier bleek een groot succes en het avontuur werd voortgezet. Door de vele uitdagingen is het nog maar de vraag of we ooit van een droom op een biervilt zouden komen tot een roestvrijstalen realiteit van een eigen brouwerij. Mijn droom groeit nog Steeds groter en het verhaal gaat door.

Pilser

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Een lichte Pilsner (5%) met een karakteristieke volle smaak. Een pils met een mooie balans van volle mout en frisse hop.

Passion fruit Cocktail

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Heerlijke biercocktail. Waar Speciaalbier en Cocktails samen komen. Passievrucht & Limoen gaan aan de basis van deze cocktail. Laat je verrassen door de combi van zoet & scherp.

Strawberry Weizen Cocktail

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Heerlijke biercocktail. Waar Speciaalbier en Cocktails samen komen. Aardbeien & Weizenbier komen samen met de perfecte balans van zoet, zacht en fris.

Raspberry Session IPA

Lekker licht, Licht blond, 3,5%, EBU

Een zachte bittere Session IPA van (3,5%). Dit echte zomerbier is heerlijk op het terras en heeft een heerlijke droge afdronk met invloeden van frambozen.rn

Blond Ale

Licht blond, 6%, EBU

Een Blond ale (6%) met heerlijk hop. Dit zomerbier met frisse citrusfruit- en hop tonen heeft een krachtige en vloeiende afdronk.

Weizen

Fris en Fruitig, 5%%, EBU

Een sterk verfrissend biologisch weizen (5%), een combinatie van witbier en weizen. De zachte volle moutsmaak in combinatie met een zoet romige afdronk maken dit een ideaal bier voor de zomer.

De Goede Moordenaar

Donker en Rijk, 6%%, EBU

Stoere bruine dubbel met geuren van donker fruit en gebrande mout. Houtige, Hoppig en fruitig met tonen van karamel.