Solo Beer Brewery

Gemert, stand 11

Ambachtelijk brouwerij welke gebruik maakt van biologische ingrediënten. Makkelijk doordrinkbare bieren. Daarnaast hebben we heerlijke bier cocktails. Ontwikkeld speciaal voor bierfestivals.

Pilser

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Een lichte Pilsner (5%) met een karakteristieke volle smaak. Een pils met een mooie balans van volle mout en frisse hop.

Passion fruit Cocktail

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Heerlijke biercocktail. Waar Speciaalbier en Cocktails samen komen. Passievrucht & Limoen gaan aan de basis van deze cocktail. Laat je verrassen door de combi van zoet & scherp.

Strawberry Weizen Cocktail

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Heerlijke biercocktail. Waar Speciaalbier en Cocktails samen komen. Aardbeien & Weizenbier komen samen met de perfecte balans van zoet, zacht en fris.

Raspberry Session IPA

Lekker licht, Licht blond, 3,5%, EBU

Een zachte bittere Session IPA van (3,5%). Dit echte zomerbier is heerlijk op het terras en heeft een heerlijke droge afdronk met invloeden van frambozen.rn

Blond Ale

Licht blond, 6%, EBU

Een Blond ale (6%) met heerlijk hop. Dit zomerbier met frisse citrusfruit- en hop tonen heeft een krachtige en vloeiende afdronk.

Weizen

Fris en Fruitig, 5%%, EBU

Een sterk verfrissend biologisch weizen (5%), een combinatie van witbier en weizen. De zachte volle moutsmaak in combinatie met een zoet romige afdronk maken dit een ideaal bier voor de zomer.

De Goede Moordenaar

Donker en Rijk, 6%%, EBU

Stoere bruine dubbel met geuren van donker fruit en gebrande mout. Houtige, Hoppig en fruitig met tonen van karamel.