Two Chefs Brewing

Amsterdam, stand 35

Two Chefs Brewing is in 2012 opgericht door Sanne en Martijn. Geïnspireerd door alle Amerikaanse bieren die naar Nederland kwamen wilde zij ook deze bieren gaan brouwen. Een vrolijke, frisse kleurrijke bierbrouwerij die houdt van gekke, creatieve en droge bittere bieren!

Jamaican Snowflake

Intens en Uitdagend, 6,5%, EBU

Mooie zwarte kleur met relatief laag alcoholpercentage. Gebrouwen met Jamaican allspice

Hippie Fish

Fris en Fruitig, 4,7%, EBU

Je voelt je als een vis in het water wanneer je deze frisse volcitrus tarwe ale met citroen en sinaasappel schil drinkt. Vol van smaak dankzij de tarwe.

Howling Wolf

Intens en Uitdagend, 8%, EBU

Veel koffie- en chocoladetonen in het aroma en licht-gebrande smaken. Een donker bier net zo puur als pure chocolade. En met 8% alcoholpromillage toch nog heel soepel.

White Mamba

Fris en Fruitig, 5%, EBU

De White Mamba is een fris witbier gebrouwen speciaal voor de Nederlandse zomer. Een aromatische doordrinker perfect voor in het zonnetje.

Tropical Ralphie

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Een frisse, soepele, ietwat troebele Weizen vernoemd naar de eerste werknemer van Two Chefs Brewing. Echt een fruitmand in een glas.

Green Bullet

Licht blond, 5,7%, EBU

Zo’n klassieke IPA, waar Green Bullet zelf trots op zou zijn. Een bloemige hopbom met een volle body en een licht bittere afdronk.

Funky Falcon

Licht blond, 5,2%, EBU

Licht, fris, en zeer goed doordrinkbaar bier met citroengras. Dankt zijn naam vooral aan de funky hopsoorten die gebruikt worden.