Two Chefs Brewing

Amsterdam, stand 35

Zoals een chef-kok streeft naar perfectie op elk bord, streven wij, Two Chefs Brewing, naar perfectie in elk bierglas. Sinds 2012 brouwen wij al bier met als doel om iedereen, overal te laten genieten van onze heerlijke, uitgebalanceerde en volle smaken. Dit lukt ons al aardig want, 8 jaar later hebben wij nog nooit zoveel mensen onze lekker door drinkbare bieren laten proeven en zijn we zelfs een nieuw avontuur in Duitsland begonnen! Kortom, kom ook onze bieren proeven!

Hippie Fish

Fris en Fruitig, 4,7%, EBU

Je voelt je als een vis in het water wanneer je deze frisse volcitrus tarwe ale met citroen en sinaasappel schil drinkt. Vol van smaak dankzij de tarwe.

Howling Wolf

Intens en Uitdagend, 8%, EBU

Veel koffie- en chocoladetonen in het aroma en licht-gebrande smaken. Een donker bier net zo puur als pure chocolade. En met 8% alcoholpromillage toch nog heel soepel.

White Mamba

Fris en Fruitig, 5%, EBU

De White Mamba is een fris witbier gebrouwen speciaal voor de Nederlandse zomer. Een aromatische doordrinker perfect voor in het zonnetje.

Tropical Ralphie

Fris en Fruitig, 5%, EBU

Een frisse, soepele, ietwat troebele Weizen vernoemd naar de eerste werknemer van Two Chefs Brewing. Echt een fruitmand in een glas.

Green Bullet

Licht blond, 5,7%, EBU

Zo’n klassieke IPA, waar Green Bullet zelf trots op zou zijn. Een bloemige hopbom met een volle body en een licht bittere afdronk.

Funky Falcon

Licht blond, 5,2%, EBU

Licht, fris, en zeer goed doordrinkbaar bier met citroengras. Dankt zijn naam vooral aan de funky hopsoorten die gebruikt worden.