UWE Cider&Ales

Elst, stand 30

UWE Cider&Ales maakt ciders en speciaalbier van fruit uit eigen boomgaarden in de Betuwe. de brouwerij maakt verschillende soorten appel- en perencider van fruitbomen die al ruim 10 jaar geleden hiervoor speciaal zijn aangeplant. De sour ale Wild One zitboordevol fruit. Uwe Cider&Ales werkt veelal met biologische producten en spontane vergisting.

UWE Heavy Apple

Fruitbier, 6.5%, EBU

UWE Heavy Apple is een droge karaktervolle appelcider van spontane vergisting. Complexe zuren, subtiele bittertonen en wilde gisten.

UWE Malina

Fruitbier, 5.6%, EBU

UWE Malina is een niet te zoete appelcider met de onmiskenbare smaak van framboos. En ook door haar rode kleur is deze cider onweerstaanbaar. Gemaakt van verse appels en frambozen.

UWE Wild One

Fruitbier, 6.5%, EBU

UWE Wild One is een sour ale van spontane vergisting. Gemaakt met veel fruit. Naast appels ook pruimen en kweeperen uit ons voedselbos in park Lingezegen. Het resultaat is een complex, zuur bier met een verrassende fruitigheid en spannende zuren.

UWE Awesome Blossom

Fruitbier, 6.5%, EBU

UWE Awesome Blossom is een halfzoete frisse appelcider met een heerlijk vlierbloesem aroma. Gemaakt met vers geplukte vlierbloesem. Bijna te lekker!

UWE Fear no Pear

Fruitbier, 6.3%, EBU

UWE Fear no Pear is een funky, bijna droge perencider van spontane vergisting. Gemaakt van traditionele Nederlandse perenrassen en Engels ciderperen (uit de Betuwe). Laat je verrassen.