Vandestreek Bier

Utrecht, stand 49

vandeStreek bier is een Utrechtse brouwerij, gestart door twee broers Sander en Ronald van de Streek. We zijn gevestigd in Utrecht, en vandeStreek bier telt ondertussen meerdere vast krachten.
Wij brouwen omdat wij daar lol in hebben. Het mooiste wat er is: smaak creëren zonder concessies te doen. Ramverse IPA’s, knalvolle stouts, romige tripels – onze bieren zijn modern, vol van smaak en uitdagend. Altijd van topkwaliteit, want voor minder doen we het niet. We willen zoveel mogelijk mensen hiervan laten genieten, want ons bier is gebrouwen om te drinken.

Broeders

Licht blond, 6%, EBU

Broeders is een fris blond tarwebier met karakter, door hetrngebruik van tarwemout en Duitse, bloemige hop. Een heerlijkrnfrisse, goed gehopte dorstlesser. Broeders drink je met jernbroeders, op ieder moment.

Koper

Licht blond, 7%%, EBU

Koper brouwen wij met rogge. De combinatie van rogge, vollerncaramouten en de saison gist maken Koper een bier om van terngenieten. Verrassend doordrinkbaar en vol van smaak tegelijk.rnKoper is één grote ontdekkingsreis.

Orloff Tripel

Blond en Krachtig, 7%, EBU

Goed doordrinkbare tripel van 7%. Met tonen van sinaasappel.

DEWITT

Fris en Fruitig, 5,5%, EBU

Dewitt is een laid-back witbier met een subtiele kick van limoensap. Door het gebruik van Amerikaanse hoppen wordt de fruitigheid versterkt.

Hop Art

Licht blond, 5%, EBU

Hop Art IPA is een doordrinkbare, fruitige IPA door het gebruik van de Amerikaanse hopsoorten Citra, Columbus en Cascade. Ontstaan uit een samenwerking met kunstenaars, want bier is kunst. Laat je creativiteit stromen met Hop Art.rn

Galaxy

Licht blond, 6%, EBU

Hop hop hop is wat de klok slaat. Mega fruitig en tantoe doordrinkbaar.

Splash

Licht blond, 4%, EBU

Tijd voor superfris, licht & doordrinkbaar bier. Knalvol Amerikaanse hoppen. Alsof je zo het zwembad induikt.

Playground

Lekker licht, <0,5%, EBU

Gebrouwen met 5 soorten Amerikaanse hop, maar bevat nagenoeg geen alcohol!Hierdoor ruik en proef je wél de smaken vanrncitrusvruchten, tropisch fruit en aangename bitterheid, maar kunrnje na het drinken nog veilig in de auto stappen. Of een wedstrijdjernkoorddansen doen.