Walhalla Craft Beer

Amsterdam, stand 21

Walhalla is de jonge Amsterdamse microbrouwerij die de lievelingsbieren van de goden brouwt. Bieren zoals wij ze op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend. Brouwer Aart van Bergen begon met een huis vol ketels, maar dat huis was al snel te klein. Dus pakt hij het inmiddels wat groter aan. En met succes: zijn eerste bier Osiris won al de zilveren medaille op de Brussels Beer Challenge en Heimdall ontving de titel “Lekkerste Bockbier van Nederland”. Na een succesvolle crowdfund actie vorig jaar opent Walhalla dit voorjaar het eigen proeflokaal naast de brouwerij!

Daemon #8 Lilith

Blond en Krachtig, 11%, EBU

Zware red ale met een dikke met een verwarmend karakter en een flinke hopbitterheid door Citra en Crystal hop. Lilith was de original Femme Fatale!

Daemon #7 Krampus

Intens en Uitdagend, 11,5%, EBU

Een dikke Imperial Stout gebrouwen met koffie- en vanillebonen. Limited Edition vernoemd naar het kwaadaardige hulpje van de kerstman.

Shakti DIPA

Intens en Uitdagend, 8,2%, EBU

Extra sterke IPA met Simcoe en Columbus dryhop. Goud van kleur, tropisch aroma, vol in de mond en toch zacht in de afdronk. Exotisch hoparoma. Fruitige hop smaak. Winnaar van de een Bronzen medaille in de Dutch Beer Challenge 2019!

Dakuwaqa White Session IPA

Blond en Krachtig, 4%, EBU

De jaarlijkse terugkerende collab met onze vrienden van Kromme Haring. Een lichte IPA met tarwe en Cascade/Citra dryhop. Vernoemd naar de haaiengod uit Fiji.

Aphrodite Raspberry Sour

Fris en Fruitig, Lekker licht, 4%, EBU

Een friszure Berliner Weisse met een flinke portie frambozen voor een prachtige dieproze kleur en fruitige aroma's.

Elixer III

Licht blond, 6,4%, EBU

Onze veranderende hazy IPA serie met elke keer een andere dryhop. Deze keer met Azacca en Denali.

Loki Golden IPA

Licht blond, 5,5%, EBU

Goudgele IPA die fijn wegdrinkt dankzij de lichte mouten en subtiele bitterheid. De Mosaic dryhop geeft het bier een verleidelijk aroma van grapefruit en lychee.