Walhalla Craft Beer

Amsterdam, stand 21

Walhalla is de Amsterdamse microbrouwerij die de lievelingsbieren van de goden brouwt. Bieren zoals wij ze op aarde ook het liefst drinken: krachtig, spannend en altijd dorstlessend. Onze familie der goden loopt uiteen van de lichte en verleidelijke Juno Blonde Ale en Loki Golden IPA, de volmondige Ares American Amber en Osiris Farmhouse Ale, tot de krachtige Wuldor UK Barley Wine. We brouwen ook eenmalige bieren en de gelimiteerde Daemons serie: uitdagende bieren die de grenzen van de duisternis opzoeken!

Daemon #7 Krampus

Intens en Uitdagend, 11,5%, EBU

Een dikke Imperial Stout gebrouwen met koffie- en vanillebonen. Limited Edition vernoemd naar het kwaadaardige hulpje van de kerstman.

Shakti DIPA

Intens en Uitdagend, 8,2%, EBU

Extra sterke IPA met Simcoe en Columbus dryhop. Goud van kleur, tropisch aroma, vol in de mond en toch zacht in de afdronk. Exotisch hoparoma. Fruitige hop smaak. Winnaar van de een Bronzen medaille in de Dutch Beer Challenge 2019!

Dakuwaqa White Session IPA

Blond en Krachtig, 4%, EBU

De jaarlijkse terugkerende collab met onze vrienden van Kromme Haring. Een lichte IPA met tarwe en Cascade/Citra dryhop. Vernoemd naar de haaiengod uit Fiji.

Aphrodite Raspberry Sour

Fris en Fruitig, Lekker licht, 4%, EBU

Een friszure Berliner Weisse met een flinke portie frambozen voor een prachtige dieproze kleur en fruitige aroma's.

Elixer III

Licht blond, 6,4%, EBU

Onze veranderende hazy IPA serie met elke keer een andere dryhop. Deze keer met Azacca en Denali.

Loki Golden IPA

Licht blond, 5,5%, EBU

Goudgele IPA die fijn wegdrinkt dankzij de lichte mouten en subtiele bitterheid. De Mosaic dryhop geeft het bier een verleidelijk aroma van grapefruit en lychee.