Aanmelden

De aanmelding voor 2018 is gesloten

Binnen 10 minuten hadden we meer inschrijvingen dan plaatsen binnen. We hebben de inschrijving gesloten en dus ook voldoende brouwers op de reservelijst. Hoe jammer we het ook vinden, het heeft geen zin om ons te vragen of je toch kan deelnemen.

Praktische informatie
Alle informatie over de deelname aan het Nederlands Speciaalbier Festival treft u hier.

Algemene voorwaarden
Bij deelname zijn de volgende algemene voorwaarden van kracht. U kunt alleen deelnemen aan het festival als u de algemene voorwaarden accepteert. Middels het invullen van het aanmeldingsformulier stemt u in met deze voorwaarden.

Omschrijving bieren
De omschrijving van uw speciaalbieren moeten voor 01 maart 2018 binnen zijn om in het Festivalboek te kunnen worden opgenomen. Deze omschrijving is van belang voor zowel de bezoekers als voor u, Festivalboek op basis daarvan maken veel bezoekers een keuze welk speciaalbier zij gaan proeven. De omschrijving van de bieren kunt u direct bij u aanmelding opgeven. Wilt u ze later doorgeven? Maakt u voor de omschrijving gebruik maken van volgend document, omschrijving bieren, en mail deze uiterlijk 01 maart 2018 naar inschrijving@speciaalbierfestival.nl.

Meer informatie nodig?
Wilt u voor de eerste keer deelnemen en heeft u behoefte aan meer informatie? Lees dan eerst dit bericht. Toch nog vragen? Stuur een bericht naar inschrijving@speciaalbierfestival.nl en wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wij hopen u te begroeten op zondag 6 mei!

Groet,

Het Nederlands Speciaalbier Festivalteam

Overzicht te downloaden stukken:

Omschrijving bieren
Algemene voorwaarden