Aanmelden

De aanmelding voor 2018 is nog niet geopend

Wij houden u op deze website en op onze Facebookpagina op de hoogte op welke datum in januari de inschrijving wordt geopend. Het heeft geen zin om nu al een e-mail te sturen om u nu als brouwer op te geven. Wij willen iedereen een eerlijke kans geven. Daarom gaat in januari de online inschrijving open. De aanmelding gaat op volgorde van binnenkomst van een geldige inschrijving. Na ontvangst van de inschrijving ontvang u een automatisch antwoord, dit is geen bevestiging van de inschrijving, maar bevestiging dat de inschrijving is ontvangen. Binnen 7 werkdagen krijgt u bericht met al dan niet de bevestiging van de inschrijving.

Let op! Jaarlijks ontvangen wij meer aanmeldingen dan beschikbare plekken. Zorg ervoor dat u er op tijd bij bent.

Wanneer de aanmelding is geopend treft u hier het aanmeldingsformulier aan.

Praktische informatie
Alle informatie over de deelname aan het Nederlands Speciaalbier Festival treft u hier.

Algemene voorwaarden
Bij deelname zijn de volgende algemene voorwaarden van kracht. U kunt alleen deelnemen aan het festival als u de algemene voorwaarden accepteert. Middels het invullen van het aanmeldingsformulier stemt u in met deze voorwaarden.

Omschrijving bieren
De omschrijving van uw speciaalbieren moeten voor 01 maart 2017 binnen zijn om in het Festivalboek te kunnen worden opgenomen. Deze omschrijving is van belang voor zowel de bezoekers als voor u, Festivalboek op basis daarvan maken veel bezoekers een keuze welk speciaalbier zij gaan proeven. De omschrijving van de bieren kunt u direct bij u aanmelding opgeven. Wilt u ze later doorgeven? Maakt u voor de omschrijving gebruik maken van volgend document, omschrijving bieren, en mail deze uiterlijk 01 maart 2018 naar inschrijving@speciaalbierfestival.nl.

Meer informatie nodig?
Wilt u voor de eerste keer deelnemen en heeft u behoefte aan meer informatie? Lees dan eerst dit bericht. Toch nog vragen? Stuur een bericht naar inschrijving@speciaalbierfestival.nl en wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wij hopen u te begroeten op zondag 6 mei!

Groet,

Het Nederlands Speciaalbier Festivalteam

Overzicht te downloaden stukken:

Omschrijving bieren
Algemene voorwaarden