Aanmelden

De aanmelding voor 2017 is gesloten en VOL!

Wij houden u op deze website en op onze Facebookpagina op de hoogte wanneer deze wordt geopend. Jaarlijks ontvangen wij meer aanmeldingen dan beschikbare plekken. Deelname gaat dan ook op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan dit jaar alleen digitaal (dus niet per post). Je ontvangt altijd binnen één week een bevestiging dat je aanmelding in goede orde is ontvangen. Geen bevestiging ontvangen? Neem direct contact met ons op!

Wanneer de aanmelding is geopend treft u hier het aanmeldingsformulier aan.

Praktische informatie
Alle informatie over de deelname aan het Nederlands Speciaalbier Festival treft u hier.

Algemene voorwaarden
Bij deelname zijn de volgende algemene voorwaarden van kracht. U kunt alleen deelnemen aan het festival als u de algemene voorwaarden accepteert. Middels het invullen van het aanmeldingsformulier stemt u in met deze voorwaarden.

Omschrijving bieren
De omschrijving van uw speciaalbieren moeten voor 01 maart 2017 binnen zijn om in het Festivalboek te kunnen worden opgenomen. Deze omschrijving is van belang voor zowel de bezoekers als voor u, Festivalboek op basis daarvan maken veel bezoekers een keuze welk speciaalbier zij gaan proeven. De omschrijving van de bieren kunt u direct bij u aanmelding opgeven. Wilt u ze later doorgeven? Maakt u voor de omschrijving gebruik maken van volgend document, omschrijving bieren, en mail deze uiterlijk 01 maart 2017 naar inschrijving@speciaalbierfestival.nl.

Meer informatie nodig?
Wilt u voor de eerste keer deelnemen en heeft u behoefte aan meer informatie? Lees dan eerst dit bericht. Toch nog vragen? Stuur een bericht naar inschrijving@speciaalbierfestival.nl en wij proberen uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wij hopen u te begroeten op zondag 7 mei!

Groet,

Het Nederlands Speciaalbier Festivalteam

Overzicht te downloaden stukken:

Omschrijving bieren
Algemene voorwaarden