• Datum:
  • 11 en 12 mei 2024
  • Zaterdag 16:00 tot 22:00 uur
  • Zondag 12:00 tot 19:00 uur
  • Locatie:
  • Parade
  • 's-Hertogenbosch
  • Volg ons:

Ja ook dit jaar gaan we het zeker weer doen! Het Nederlands Speciaalbier festival komt, zoals je van ons gewend bent, in 2024 naar de Parade in ’s-Hetogenbosch en wel twee dagen op zaterdag 11 en zondag 12 mei. Speciaalbier brouwers uit heel Nederland komen hun bieren tonen en dat onder het genot van een hapje en diverse bands.

Wij kijken ontzettend uit naar het festival en hebben er zin in!

Muziek

The Shannon’s

Een muzikaal duo met een unieke sound. Bij een show van The Shannons worden liefhebbers van popmuziek, country, Americana en Ierse meezingers helemaal in de watten gelegd! Met muziek van o.a. Alanis Morissette, The Dubliners, Dropkick Murphy’s, Johnny Cash, Mumford & Sons, The Pogues, Avicii en nog vele anderen. Noel en Lynn Shannon hebben jarenlang samen door Europa getourd. Nu de basis weer in Nederland is, zijn ze regelmatig in de theaters en festivals te vinden. The Shannons passen zich moeiteloos aan het publiek. Dat maakt de twee kameleons geliefd in menig zaal, theater, festival en dorpsfeest.
,,We maken al zo lang samen muziek dat we zonder woorden van elkaar weten wat we van elkaar verwachten”, zegt Lynn Shannon. ,,Muziek spelen we vanuit ons hart. Dat voelt en ziet het publiek en dat geeft het gevoel dat je als zaal met het publiek een eenheid vormt. De wederzijdse liefde voor muziek”.

Stilstaan is tijdens een show van The Shannons onmogelijk, maar tussen de opzwepende muziek die bijna iedereen wel kent, speelt de band zo af en toe een ballad die het hart raakt.

Paddy Ryan

Paddy Ryan is een internationaal tourende singer-songwriter die meerdere instrumenten bespeelt. Hij doet dit zowel solo als met meerdere bands en verschillende samenstellingen.

Zijn eigen muziek wordt omschreven als een mix van Britpop, Johnny Cash, Amerikaanse Southern Rock en Surf Rock. In zijn nummers hoor je mooie samenzang, krachtige teksten en een stevige baslijn met drums.

Tijdens zijn optredens speelt Paddy meestal een mix van zijn eigen nummers en stopt bekende liedjes in een nieuw jasje. Hij haalt hiervoor inspiratie uit rock, country en Keltische muziek.

In zijn carrière heeft Paddy op veel verschillende plekken opgetreden: de Britse eilanden, Noord- en West-Europa, Scandinavië, Noord-Amerika en op cruiseschepen in het Caribisch gebied.

Door Paddy zijn interesse in talen zingt hij ook liedjes in het Iers, Spaans, Deens en Nederlands, het land waar hij nu woont.

Toen hij in New York woonde, ontdekte Paddy nieuwe muzikale technieken en vestigde hij zich als soloartiest. Hij werkte daar samen met andere muzikanten, waaronder bandleden van Smashmouth en Dexy’s Midnight Runners.

Sinds hij zijn eigen label Paddy Ryan Music oprichtte, heeft hij twee volledige albums geproduceerd en opgenomen. Zijn debuutalbum "The Man in The Box" bevat tien originele nummers en is opgenomen in de studio van Eric Valentine in Hollywood, Los Angeles.

Paddy's tweede album bevat ook tien eigen nummers en moet nog uitgebracht worden.

Eten

Foodtruck Piaggio & borrelplanken

Pide pizza:
Pepperoni € 7,00
Tomaat pesto € 7,00

Borrelplanken:
Borrelplank € 25,00
Borrelplank luxe € 30,00

Foodtruck de Smoker

Broodjes:
Luxe Runderhamburger met chimichurrysaus, gebakken ui, komkommer, tomaat en sla € 7,50
Pulled mushrooms met barbecue saus en sla (Vegan) € 7,50
Kippendijensaté (2 stuks) met satésaus en broodje € 7,50

Foodtruck frituur

Frituur:
Puntzak friet mayonaise/curry/uitjes/satésaus € 4,00
Snacks frikandel/kroket/bamischijf/kaassouflé € 3,00
Broodje frikandel/kroket € 4,00
Portie bitterballen (6 stuks) risotto-truffel/black angus/pulled pork Mix € 7,50
Portie bitterballen 2 stuks van iedere soort € 7,50

Partners

The Pub Schijndel

The Pub

PartyTime Verhuur

HAS Hogeschool

Rotaract

Locatie