Veel gestelde vragen

Ik heb mijn ticket betaald en niet ontvangen? Ik ben mijn ticket kwijt?

Ben je je ticket(s) kwijt geraakt, of heb je ze niet per mail ontvangen? Hier kan je je ticket(s) eenvoudig opnieuw aanvragen.

Houd je referentienummer van de ticket aankoop bij de hand. Dit referentienummer staat op je bankafschrift.


Kan ik mijn ticket(s) overdragen aan iemand anders?

Het is mogelijk om jouw ticket aan iemand anders te geven. Dit kan met de transfer-tool van Yourticketprovider. De transfer-tool vind je door in te loggen op de website van Yourticketprovider met jouw persoonlijke gegevens. Ga vervolgens naar ‘Mijn Tickets’, ‘Bekijk’ en ‘Overdragen’. Je kunt hier het ticket selecteren dat je wilt doorgeven. De ontvanger krijgt nu automatisch een bericht, waarna hij op onze website de overgedragen ticket kan downloaden. Jouw originele ticket wordt ongeldig gemaakt.

Mag ik een fototoestel meenemen?

Kleine (digitale) camera’s zijn toegestaan, fototoestellen met een verwisselbare lens (grootte maakt niet uit) en de grotere professionele digitale fototoestellen zijn niet toegestaan. Bij twijfel neemt de leidinggevende van de security bij de ingang een beslissing.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen op het festivalterrein?

Het is toegestaan een flesje water (max. ±50 cl) het Festivalterrein op te nemen. Het is niet toegestaan om eten en drinken (buiten flesje water om) in welke verpakking dan ook mee het Festivalterrein op te nemen. Op het Festivalterrein is voldoende eten en drinken verkrijgbaar.

Ik gebruik medicijnen, kan ik deze meenemen?

Als je medicijnen gebruikt die je het Festivalterrein mee op moet nemen, zorg er dan voor dat je een doktersverklaring bij je hebt, zodat er bij de security geen onnodige misverstanden / discussies ontstaan.

Kan ik pinnen op het festivalterrein?

Bij de muntenkassa is het mogelijk om te pinnen.

Wat kost een festivalmuntje?

Een festivalmunt kost € 2,60

Wat kost een entreeticket?

Een entreeticket kost € 17,- ex fee. Fee is € 0,99 per ticket en € 0,79 iDEAL kosten per transactie. Inclusief twee muntjes a € 2,60, festival boek, toiletvoorziening en heel veel gezelligheid!

Kan ik ook eten kopen met een muntje?

Ja, je kunt alleen met munten eten en drinken kopen

Ik heb entreetickets gekocht maar niet per mail ontvangen of ben ze kwijt geraakt?

Volg de stappen die hier zijn beschreven ontvang je tickets.

Moet ik betalen voor de w.c.??

Nee de w.c.’s zijn gratis.

Wat is de minimum leeftijd om het festivalterrein zonder begeleiding te mogen te betreden?

De minimumleeftijd om zonder begeleiding het Festivalterrein op te gaan is 16 jaar.

Kan ik kinderen meenemen naar het festival?

Het Nederlands Speciaalbier Festival is niet specifiek ingericht voor kinderen. We raden dan ook af om met (kleine) kinderen naar het festival te komen. We hanteren geen minimumleeftijd: wel moet iedereen onder de 16 jaar door een volwassenen (18+) worden begeleid. Echter moeten ook kinderen (ongeacht de leeftijd, dus ook baby’s in kinderwagens) in het bezit zijn van een geldige entreekaart. Dit is een bewuste maatregel om te ontmoedigen dat ouders hun (kleine) kinderen meenemen. Kinderen zijn kwetsbaar bij onregelmatigheden op het terrein.