Partner worden?

Zoals u wellicht weet wordt het Nederlands Speciaalbier Festival georganiseerd door een stichting. Deze stichting organiseert zonder winstoogmerk elk jaar dit geweldige festival om Nederland kennis te laten maken met alle geweldige speciaalbieren uit Nederland. Wij kunnen niet zonder onze sponsoren en we zouden het geweldig vinden als we u in dit rijtje kunnen toevoegen.

Alle bezoekers van het festival krijgen bij binnenkomst een festivalglas met daarbij het festivalboekje. In dit boekje worden alle bieren omschreven en staat de plattegrond van het terrein, zodat voor de bezoeker duidelijk is waar ze welk biertje kunnen proeven. Ervaring leert dat veel bezoekers het festivalboekje als een collectors item mee naar huis nemen.

De oplage van het festivalboekje is 5.200 exemplaren. De grootte van het festivalboekje is 15 cm breed en 20 cm hoog. De kosten bedragen:

1/2 pagina € 110,-

1 volle pagina € 180,-

Wilt u adverteren, dan ontvangen wij zo snel mogelijk uw advertentie en de vermelding in welke grootte u wilt adverteren. Het liefste ontvangen wij de advertentie in .eps bestand en anders .jpg. Stuur deze advertentie uiterlijk 14 maart naar partners@speciaalbierfestival.nl .

Voor vragen graag een mailtje naar partners@speciaalbierfestival.nl .