Nieuw festivalterrein voor het Nederlands Speciaalbier Festival zondag 1 mei

10847592_678791168913520_8482726849669470873_oHet Nederlands Speciaalbier Festival verhuist na jaren plezier op de Markt naar de Parade. Het plein aan de voet van de Sint-Jan is een bruisende plek waar zondag 1 mei vele bezoekers kunnen samenkomen om de verschillende speciaalbieren te proeven en te genieten van heerlijke hapjes.

De trend naar ambachtelijke en lokale producten gaat ook niet aan bierland voorbij. Speciaalbier is hot! Het aantal nieuwe brouwerijen in Nederland stijgt geruime tijd. Het Nederlands Speciaalbier festival biedt al deze brouwerijen een mooi podium om al hun bieren te presenteren. Het unieke aan dit festival is dat je hier de meest aantal speciaalbier brouwerijen uit Nederland staan met meer dan 200 verschillende bieren.

Veranderingen
Naast het wijzigen van de locatie gaat het festival nog meer veranderingen doorvoeren. Zo wordt op dit moment gesproken met verschillende partijen over een online voorverkoop van zowel glazen als munten. We kijken kritische naar het nieuwe festivalterrein, toegangswegen, verkooppunten en dit alles met behoud van het open en bourgondische karakter van dit festival.

Deze veranderingen vergen meer tijd en inspanning van het bestuur dan vooraf gedacht. Daarom laten de details over alle wijzigingen nog even op zich wachten. Noteer in ieder geval zondag 1 mei in je agenda, nadere info volgt!

Mocht jij een steentje bij wil dragen aan dit unieke festival? In de voorbereidingen of op de dag zelf. Geef je dan op als vrijwilliger door een email te sturen naar info@speciaalbierfestival.nl. Zet in de mail wat je voor ons zou kunnen betekenen (wat kan je goed) en vermeld daarbij je naam, leeftijd en contactgegevens.

Het Nederlands Speciaalbier Festivalteam