Ongelooflijk verrast en ontzettend trots!

11-mei
Wij zijn ongelooflijk verrast door het enthousiasme en de grote getale waarmee de bezoekers, ondanks het weer, op ons festival zijn afgekomen. Wij zijn ontzettend trots op de brouwers en de vrijwilligers die de regen, wind en kou getrotseerd hebben en alle bezoekers met enthousiasme hebben ontvangen.

We mogen inmiddels spreken van een evenement op maat, want met de weersverwachtingen van gisteren en de harde regen tussen 11:00-12:00, zijn het niet alleen toevallige passanten die ons festival bezoeken. Samen met de brouwers en vrijwilligers hebben we een festival gecreƫerd met vaste bezoekers uit onder andere Nederland, Belgiƫ, Duitsland en zelfs Engeland.

De positieve reacties van iedereen doen ons erg goed en zorgen ervoor dat we het festival elk jaar weer met plezier organiseren. Wat veel bezoekers niet weten en waar ze ook gisteren weer versteld van stonden, is dat we het festival met alleen maar vrijwilligers organiseren en dat we een stichting zijn. Dit betekent geen winst oogmerk, maar proberen elk jaar quitte te spelen.

Ondanks onze maandenlange voorbereiding verloopt niet altijd alles naar wens. We zijn dan ook erg blij met de flexibiliteit die onze bezoekers elk jaar bieden.

Wij hopen dat iedereen een ontzettend mooie dag heeft gehad, veel lekkere speciaalbieren heeft geproefd en genoten heeft van de diverse optredens.

Tot volgend jaar mei!

Het bestuur Stichting Nederlands Speciaalbier Festival