NUNC craft beer

Breda, stand 9

NUNC betekent NU! Nu leven, nu zijn, nu genieten! Samen met mensen om wie je geeft. NUNC craft bieren zijn gemaakt voor onvergetelijke momenten met elkaar. Voortgekomen uit het genot van samen bier drinken en de passie voor het brouwen van de meest smaakvolle bieren, is Tobias de Nooy NUNC craft beer begonnen.

Het begon als hobby in eigen keuken in Breda. Geïnspireerd door het combineren van natuurlijke, verrassende ingrediënten en smaaksensaties, zijn veel uiteenlopende craft bieren geboren. Uiteraard werden smaakvolle bieren gedeeld met familie en vrienden, om te genieten van goed gezelschap en onvergetelijke momenten. Bij wijze van experiment is het eerste tripel craft bier wat het label ‘volmaakt’ verdiende, gebrouwen in een grotere hoeveelheid bij een bevriende brouwerij. Deze kruidige 3e Helft Driepel, die is gebrouwen met en voor de voetbalmaten van het 3e elftal van JEKA, werd al snel een succes bij craft bier- en gezelligheidsliefhebbers en maakt nog steeds onderdeel uit van het NUNC craft bier assortiment.

Gesteund door dit succes besloot Tobias zijn passie te volgen voor het uitdenken, ontwikkelen en brouwen van zijn bieren. Zijn zoektocht hierin heeft geleid tot een evenwichtig assortiment NUNC craft bieren. Het assortiment varieert van klassieke bieren vol van smaak en karakter tot bieren met goed uitgebalanceerde, unieke en verrassende smaakcombinaties. NUNC craft bieren worden gebrouwen in relatief kleine hoeveelheden, waardoor het bier altijd zo vers mogelijk geleverd wordt, zodat tijdens het drinken van de NUNC craft bieren een zo optimaal mogelijke smaak gegarandeerd is.

Around the fireplace

Stout, 9.1%

Mild bittere stout met tonen van koffie, chocolade en uiteraard de rokerige Schotse whisky. The best drinks of British soil combined!

Take it easy

Tripel, 8.5%

Smaakvolle tripel die innig kennis heeft gemaakt met Frans eiken. Resultaat: vanille, gerookt hout en laurier.

3e Helft Driepel

Tripel, 8.2%

Kruidige tripel met een vleugje koriander en een aangename hoppige nasmaak. Het craft bier waar NUNC mee begonnen is. Gebrouwen door en voor de helden van het 3e elftal.

Enjoy together

Blond, 6.7%

Zacht blond bier met een gember twist. Het paradijszaad prikkelt de tong.

You and IPAssion

Overig, 5.8%

Mild bittere New England IPA, gedryhopped met 's werelds beste aromatische hopsoorten. Passievrucht, mango en citrusvruchten buitelen over je tong.

Chillin’ in the sun

Weizen, 6.1%

Klassieke weizen, volgens Duits Reinheitsgebot gebrouwen. Zacht met een hoppig aroma. Dorstlessend en lekker bij elk moment.

Listen to the birds and the bees

Witbier, 5.5%

Zomers tarwebier gebrouwen van 100% biologische ingrediënten. Smaakt bloemig en kruidig en geeft een lichte tinteling op de tong.