Belangrijke mededeling

Gepost op 13-03-2020

Beste bezoeker, leverancier, sponsor, partner en/of vrijwilliger,

Vandaag hebben wij, Stichting Nederlands Speciaalbier Festival, onze moeilijkste vergadering in 17 jaar gehad. We hebben besloten om ons evenement op 9 mei 2020 niet door te laten gaan.
De uitbraak van het corona virus geeft momenteel erg veel onduidelijkheid of evenementen in welke vorm dan ook wel of geen doorgang kunnen vinden. Nu lijkt 9 mei nog ver weg, maar de komende twee maanden zijn voor ons cruciaal voor wat betreft de voorbereiding en de kaartverkoop. Niemand kan ons vertellen hoe lang deze situatie zich voort duurt en wat de ontwikkelingen hierin gaan zijn.

Daarnaast lopen bezoekers, brouwers en vrijwilligers het risico om besmet te raken, niet alleen op de dagen zelf, maar ook in de bijeenkomsten ter voorbereiding van ons festival. Dit hebben wij zwaarwegend in onze beslissing meegenomen. Het RIVM adviseert om zo min mogelijk te reizen en bijeen te komen, ook daar proberen wij op deze wijze gehoor aan te geven.
Als stichting, vrijwilligersorganisatie, stonden wij voor een enorm lastige keuze. De financiële gevolgen zijn voor ons als stichting erg groot wanneer het evenement op het laatste moment moet worden afgelast. Dit zou voor ons direct betekenen dat toekomstige edities in gevaar komen. Dat is het ons niet waard. Wij slaan liever, met pijn in ons hart, een jaar over, dan dat het Nederlands Speciaalbier Festival in ‘s-Hertogenbosch definitief verdwijnt.

Uiteraard hebben wij gekeken naar een alternatieve datum later dit jaar, helaas is dit niet gelukt.

Wij willen al onze leveranciers, partners, sponsoren en vrijwilligers bedanken en veel succes wensen in deze onzekere periode.

Alle aangekochte tickets (excl. servicekosten) en muntenvouchers worden automatisch binnen 10 werkdagen door Yourticketprovider geretourneerd op het bankrekeningnummer waarmee de betaling is verricht. Hiervoor hoef jij niets te doen. Heb je nog vragen, bekijk hier de veel gestelde vragen.

Als laatste, maar niet onbelangrijk, willen wij jullie als bezoeker bedanken voor het vertrouwen in ons festival en vragen jullie begrip voor dit (lastige) besluit.

Wij zien iedereen heel graag weer in mei 2021!