Schrijf je in als brouwer

Je kunt jouw brouwerij nu aanmelden om deel te nemen aan het speciaalbier festival 2024.

Klik op de link om de brouwerij aan te melden.

Tijdens het Nederlands speciaalbier festival komen al jarenlang de echte liefhebbers, De bezoekers weten de smaak van een mooi bier te waarderen. Op dit festival bieden wij ook jouw brouwerij een podium om jezelf te presenteren aan deze bezoekers met echte interesse in speciale bieren.

We nodigen je uit om jezelf aan te melden via ons formulier voor het aankomende Nederlands speciaalbier festival. Er kunnen slechts 35 brouwerijen deelnemen en hun bier presenteren. Schrijf je snel in en zorg dat de liefhebbers jouw bier kunnen proeven. Het Nederlands speciaalbier festival trekt liefhebbers van alle hoeken en gaten met één ding gemeen, het ontdekken van de nieuwste en beste brouwsels die er te bieden zijn.

Waarom zou je deelnemen? Hier zijn een paar goede redenen:

  1. Promotie van je merk: Het festival trekt een divers publiek van bierliefhebbers, bloggers, en media. Het is een uitstekend moment om je brouwerij in de schijnwerpers te zetten en je merk bekendheid te geven.
  2. Directe feedback: Krijg directe feedback van liefhebbers over je bieren. Dit is waardevolle informatie die je kunt gebruiken om je recepten te verfijnen en je producten beter af te stemmen op de voorkeuren van je klanten.
  3. Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere brouwers. Het festival biedt een geweldige kans om relaties op te bouwen en samenwerkingsverbanden aan te gaan.
  4. Verkoopmogelijkheden: Laat bezoekers jouw bieren ter plaatse proeven en geef ze een ervaring mee.
  5. Feestelijke sfeer: Last but not least, het Speciaalbier Festival is gewoon een geweldige tijd! Het is een feestelijke sfeer vol lekker eten, livemuziek en natuurlijk heel veel heerlijk bier.

Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons op het Speciaalbier Festival en laat je bieren schitteren! Klik hier om in te schrijven.