Bierroutes 2024

Gepost op 03-05-2024

Met 35 brouwers en ruim 200 speciaalbieren kun je al snel door de bomen het bos niet meer zien. daarom hebben wij verschillende bierroutes gemaakt. Klik op de link bij de bierroute dat jou aanspreekt en de route opent zich vanzelf.

Route 1: “Ken nie kiezen nie”
Kun je niet kiezen en houd je van een brede selectie aan bier categorieën, dan zouden wij hier voor gaan. Een opbouwend rondje langs de verschillende bierstijlen die op het festival aanwezig zijn. Bekijk hem hier.

Route 2:  Variatie lekker licht
Houd je van lichte bieren qua alcoholpercentage, maar die wel vol van smaak zijn? Dan is deze route echt iets voor jou. Bekijk hem hier.

Route 3: Frisse start
Ben je eigenlijk iemand die vooral pilsener drinkt en wil je voorzichtig kennis maken met speciaalbier? Dan is de frisse start echt iets voor jou! Verfrissende licht kruidige bieren, open hem hier.

Route 4: Powerful blond
Houd je van blond bier met een bijznder karakter, volg deze route, deze bevat stevige blond bieren, bitter en bruisend van karakter. Open hem hier.

Route 5: Zoetekauw
De naam zegt het eigenlijk al. Houd je van zoete en fruitige bieren? Dan zouden wij niet verder zoeken en open de route hier.

Route 6: Hop-sakee!
Houd je van bieren waarin hop de hoofdrol speelt, lekker bitter bier, dan is dit jouw route! Open hem hier.