Nicolaas, Brouwerij

Goirle, stand 10

Brouwerij Nicolaas is opgericht door 11 Goirlese vrienden. Zij zetten Goirle als brouwdorp weer op de kaart. Het bier wordt trots ambachtelijk in vriendschap gebrouwen. En dat proeft eenieder die het drinkt. Het assortiment bestaat momenteel uit een blond bier (blije bakkes), een session (droeftoeter), en een bokbier (blijk bok).

Droeftoeter

Overig, 4.5%, EBU

De Droeftoeter is een heerlijke frisse Session. Je proeft de ruime volle smaak van ambachtelijk gebrouwen speciaalbier, maar met een alcoholpercentage. Wel de smaak, niet de kater. Ideaal voor de lange gezellige avonden.

Op z’n Kop

Tripel, 8%, EBU

Op z'n kop is een stevige Tripel met een krachtige zoete smaak. Drink een paar van deze overheerlijke Tripels en je staat letterlijk op z'n kop!

Witpen

Witbier, 5.8%, EBU

Lancering van dit bier aan het einde van een pandemie met een ode aan de Witpen. Een symbool voor vrijheid en gezondheid!

Blije Bakkes

Blond, 6.8%, EBU

Blije Bakkes is een sterk en volmondig blond bier. Het gebruik van jeneverbes geeft het bier een intense smaak en de Belmahop een lange fruitige afdronk. Dit heerlijke blonde bier laat je de ontspannen sfeer proeven en brengt direct een glimlach op het gelaat. Het geeft je 'unne blije bakkes'