Inschrijving brouwers 24/01 open

Gepost op 11-01-2020

De inschrijving voor de brouwers gaat open van 24 januari tot en met 8 februari. Net als vorig jaar komt er een link op onze site te staan waarmee je terecht komt op ons inschrijfformulier. Ook in 2020 willen we een brede selectie van kleine Nederlandse brouwerijen met diverse stijlen speciaalbier aan onze bezoekers presenteren. Denk hierbij aan Bossche brouwerijen, klassieke gevestigde brouwerijen die de meer traditionele bieren vervaardigen, maar ook brouwerijen die een heuse blikvanger zijn vanwege gedurfde en nieuwe smaakstijlen of die pas zijn gestart. Je hebt als brouwer een week de tijd om jezelf in te schrijven.

Bij de inschrijving wordt gevraagd om een duidelijke omschrijving te geven van je brouwerij en typen bieren/bierstijlen. Nadat de inschrijftermijn is gesloten worden de inschrijvingen, tegen de achtergrond van eerder genoemde wensen, beoordeeld en ontvangen brouwerijen een uitnodiging om deel te nemen aan het festival. Hoe duidelijker de omschrijving hoe beter wij een selectie kunnen maken. Na de inschrijving ontvangt elke brouwer een bevestiging en de ingevulde gegevens worden per mail toegestuurd.

Voorwaarde voor deelname aan het festival is dat je een Nederlandse speciaalbier brouwer bent,  175 liter bier en minimaal 3 speciaalbieren mee kan nemen.