Start ticketverkoop 4 maart 10:00

Gepost op 03-03-2022
Nog maar één nachtje slapen en dan start de voorverkoop. Morgen 4 maart om 10:00 kun jij de eerste zijn die een ticket bemachtigt voor het NL Speciaalbier Festival in Den Bosch voor zaterdag 7 mei.
Zoals jullie misschien hebben gemerkt zijn we pas vrij laat begonnen met communiceren, dit komt omdat we pas heel laat de knoop door hebben gehakt dat we het festival laten doorgaan. Dit alles heeft te maken met (jaja daar is ie weer) de pandemie. En dit gaat een aantal veranderingen met zich meebrengen, de belangrijkste op een rij:
  • Cashless festival: in deze tijd is er veel discussie over 1,5 meter, heen en weer gaan van spullen waaronder geld en munten. Om ons niet te hoeven mengen in deze discussie hebben we ervoor gekozen om het festival cashless te maken. Je komt straks binnen met je ticket en voor de rest betaal je alles met je pinpas. Dit voorkomt (onnodige) rijen bij de kassa’s en zorgt ervoor dat jij meteen kan proeven en genieten van je Speciaalbier!
  • Openingstijden: onze tijden zijn veranderd, het festival start om 14:00 en eindigt om 20:30. De duur is hetzelfde gebleven, we beginnen alleen later, dat vinden de meeste bezoekers leuker hebben we ons laten vertellen
  • Boekje: het boekje dat je normaal bij binnenkomst ontvangt krijgen we dit jaar door de enorme tijdsdruk niet tijdig gerealiseerd. Wij balen hier ook van, maar we zijn al blij dat we een festival in 3 maanden kunnen organiseren. Jij toch ook?! We zorgen dat je alle bieren online kan terug vinden en je jouw selectie evt vooraf thuis kan afdrukken.

En net als de vorige keer: mocht het festival niet doorgaan krijg je gewoon je geld terug (alleen ticket prijs, excl iDeal en service fee), dus geen gedoe dat je je geld kwijt bent.

Wij hopen je dit jaar weer terug te zien!