Brouwers opgelet

Gepost op 08-02-2019

Kleine Nederlandse Speciaalbier brouwers opgelet. Binnenkort gaat de inschrijving voor het NL Speciaalbier Festival in Den Bosch open. We willen je graag informeren dat we op aangepaste wijze onze inschrijving gaan voortzetten.

Overweldigende interesse van brouwerijen

De interesse in ons festival is groot, afgelopen jaar waren de beschikbare plaatsen binnen enkele minuten vergeven. Dit vinden wij heel bijzonder en erg leuk! Het nadeel van deze manier van inschrijven is dat we nooit zeker zijn van een verschillend aanbod van brouwers. Terwijl wij juist op ons festival een goede afspiegeling willen zijn van de verschillende speciaalbier brouwerijen in Nederland. Dit is voor ons aanleiding om het komend jaar anders te gaan doen.

Brede selectie brouwerijen 2019

In 2019 willen we dus een brede selectie van kleine Nederlandse brouwerijen met diverse stijlen speciaalbier aan onze bezoekers presenteren. Denk hierbij aan Bossche brouwerijen, klassieke gevestigde brouwerijen die de meer traditionele bieren vervaardigen, maar ook brouwerijen die een heuse blikvanger zijn vanwege gedurfde en nieuwe smaakstijlen of die pas gestart zijn.

Inschrijving 2019

Om een brede selectie aan brouwerijen in 2019 te kunnen presenteren nodigen wij alle kleine Nederlandse brouwerijen uit om gedurende een inschrijvingsperiode van twee weken hun interesse kenbaar te maken. Inschrijven kan vanaf eind januari via onze website. Exacte datum wordt nog gepubliceerd.
Voorwaarde voor deelname aan het festival is dat je 175 liter bier en minimaal 3 speciaalbieren meeneemt. Wij zorgen voor een mooie plek op ons festival en geweldige bezoekers.

Houd onze website in de gaten!

Groet,
Namens het Specialbier Festivalteam