Tour de bière | bierroutes

Gepost op 14-04-2023

Nog drie weken en dan is het zover. Het Nederlands Speciaalbier Festival in Den Bosch. Proef één (of meer;)) van de 200 bieren die onze brouwers meenemen. Kun je niet kiezen? Dat snappen wij! Wij hebben daarom 7 thematische bierroutes gemaakt.

Kies voor de bierroute Frisse start als je eigenlijk een pils drinker bent en voorzichtig wilt kennismaken met speciaalbier. De instapmodelletjes zeg maar.. . Of ga voor de route Brede selectie met meerdere bierstijlen. Je start met een licht biertje en eindigt met een zware jongen. In de bierroute Lekker licht zitten bieren met een lager alcoholpercentage die zeker ook vol van smaak zijn.

Als meer ervaren bierdrinken op zoek naar nieuwe ontdekkingen? Ga dan voor de bierroute Powerful blond of Hop sakee met bijzondere Blonde,  IPA’s en Tripels. Ben je meer van de bieren met bijzondere gisten? Ga dan voor de route Jagen op Wild met heerlijke sour bieren. Voor de bierdrinkers die gek zijn op zoet is de route Zoetekauw perfect. Want wie zoet is krijgt lekkers!