Poster Het speciaalbier festival

Vrijkaarten te krijgen voor winkels

Gepost op 03-03-2024

Voor winkels die een uitgebreide selectie speciaalbieren aanbieden, is een bezoek aan het Nederlands Speciaalbier Festival een absolute aanrader. Hier maak je kennis met gepassioneerde brouwers en kun je de nieuwste bieren proeven. Ben jij een specialist in speciaalbieren die hoogwaardige bieren verkoopt aan consumenten? Dan kun je heel eenvoudig twee gratis passe-partouttickets bemachtigen. Kun je zelf niet aanwezig zijn? Dan mag je deze tickets doorgeven. Let op: bezoekers onder de 18 jaar worden niet toegelaten op het festivalterrein.

Om de vouchercode voor de twee vrijkaarten te ontvangen, vraag je ons gratis promotiepakket aan. Het promotiepakket voor het Nederlands Speciaalbier Festival bestaat uit:

  • 3 posters
  • 1 raamsticker
  • Flyers

We versturen jouw gratis pakket zo snel mogelijk per post. Zodra je een foto stuurt van de raamsticker en de poster, die duidelijk zichtbaar zijn voor bezoekers, ontvang je direct je code voor twee passe-partouttickets. Het pakket past door de brievenbus.

Ben je nog op zoek naar een creatieve manier om jouw slijterij of brouwerij te promoten? Wij denken graag met je mee, bijvoorbeeld over een online winactie. Heb je een leuk idee waarbij we je kunnen ondersteunen? Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar info@speciaalbierfestival.nl We kijken graag hoe we je van dienst kunnen zijn.