Inschrijving brouwers geopend

Gepost op 19-02-2022

Ben jij een Speciaalbier brouwer uit Nederland en wil jij deelnemen aan één van de mooiste speciaalbierfestivals van Den Bosch? De inschrijving is geopend! Inschrijving gaat dit jaar middels een inschrijfformulier die je onderaan kunt downloaden. Vul het formulier in en mail deze terug naar inschrijving@speciaalbierfestival.nl

Ook in 2022 willen we een brede selectie van kleine Nederlandse brouwerijen met diverse stijlen speciaalbier aan onze bezoekers presenteren. Denk hierbij aan Bossche brouwerijen, klassieke gevestigde brouwerijen die de meer traditionele bieren vervaardigen, maar ook brouwerijen die een heuse blikvanger zijn vanwege gedurfde en nieuwe smaakstijlen of die pas zijn gestart.

Bij de inschrijving wordt gevraagd om een duidelijke omschrijving te geven van je brouwerij en typen bieren/bierstijlen. Nadat de inschrijftermijn is gesloten worden de inschrijvingen, tegen de achtergrond van eerder genoemde wensen, beoordeeld en ontvangen brouwerijen een uitnodiging om deel te nemen aan het festival. Hoe duidelijker de omschrijving hoe beter wij een selectie kunnen maken. Na de inschrijving ontvangt elke brouwer een bevestiging en de ingevulde gegevens worden per mail toegestuurd.

Voorwaarde voor deelname aan het festival is dat je een Nederlandse speciaalbier brouwer bent,  175 liter bier en minimaal 3 speciaalbieren mee kan nemen.

Het festival vindt plaats op zaterdag 7 mei.

Download hier het inschrijfformulier
Lees hier de voorwaarden.